Ferm Living Lysestager

Ferm Living Lysestager

Ferm living har lavet de smukkeste lysestager i træ og i lakeret træ. De har lavet Wine bottles i 3 forskellige højder og i forskellige farver. De har også lavet lysestagen String, som er kugler i forskellige størrelser, der er sat sammen. Den kommer enten i natur eller en farverig en af slagsen.

Lysestager til det hele

Lysestagen String, som er en snor med trækugler på i forskellige størrelser kan man sætte på flere måder. Lav en cirkel, og du har en adventskrans, lad den stå helt lige eller lad den sno sig. En lysestage der kan ændre udtryk alt efter humør. Med lysestagerne Wine bottles er der noget for enhver. De kommer i 3 højder og i forskellige farver. De skal ligne en flaske med lys i, og det gør de i høj grad. De er flotte både alene eller samlet i en lille gruppe. Der er så mange kombinations muligheder da både farver og højderne gør det muligt at mikse og matche.

Hvad en lysestage kan gøre

Ferm Livings lysestager er holdt i de klassiske Ferm Living farver. Det vil være muligt at få mindst en af lysestagerne til at passe ind i ethvert hjem. De er som mange andre Ferm living ting lavet af træ både Wine bottles og String stagerne. Vælg imellem natur eller lakerede farver.