Ferm Living Tapeter

Ferm Living Tapet

Ferm Living er i den grad kendt for deres smukke tapeter, der er designet af Trine Andersen. Trine havde oprindeligt et grafisk design bureau, men da hun skulle indrette sit hus og gerne ville tapetsere væggene, kunne hun ikke finde lige de grafiske tapeter hun drømte om til en rimelig pris. Derfor måtte Trine selv i gang. Og det er vi glade for. Resultatet er nemlig en smuk kollektion af kvalitetstapeter til en meget rimelig pris. 

Ferm Tapet

Tapeter er perfekte i det skandinaviske hjem. Ved at tapetsere bare en enkelt væg kan du skabe et helt nyt look. Du kan vælge de mere simple tapeter så som grid, concrete og vertigo, hvis du blot ønsker lidt liv. På børneværelset kan du lave et fantastisk univers og skabe masser af sjov og spræl. Vores favorit er de fine skyer på tapetet cloud og det drømmende univers i tapetet Kite. Med et Ferm tapet går du ikke galt i byen.

Ferm Living Wallpaper

Ferm Livings tapeter er såkaldt wall-smart tapeter. WallSmart tapet er en ny generation af ikke-vævet tapet, som er nemmere og hurtigere at sætte op end traditionelt tapet. Når du sætter tapetet op, skal klisteret direkte på væggen, hvorefter tapetets baner skal stødes sammen. Men fortvivl ej, hvis du er nybegynder. Når du køber Ferm Living Wallpaper følger der en virkelig nem og overskuelig guide med til opsætning. Her står der udførligt hvilke redskaber, der anbefales at anvende samt trin for trin, hvordan du får det bedste resultat.