HAY Plaider

Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
HAY Mega Knit Plaid
1.599,00 DKK
Se mere Køb

HAY Plaid 

HAY's plaider er genkendelige på den gode måde. De er på hver sin unikke måde et designerobjekt, der kan pifte ethvert møbel op. De stærke farver og smukke designs skaber glæde og sætter kulør på tilværelsen. Plaiderne er alle af høj kvalitet og vil holde i mange år. En sikker investering til din stue.  

Plaider i pangfarver

HAY er kendt for at sætte kulør på tilværelsen, og det gør de bestemt også med deres Plus9 plaider i stærke neonfarver. HAY laver Plus9 plaiden i tre smukke farvekombinationer: en pink, en lilla og en orange. Alle tre er smukke på hver deres unikke måde. 

Mega Knit

Er du til det lidt mere dæmpede, så er Mega Knit måske noget for dig. Den smukke plaid har et smukt, grafisk mønstre med firkanter, og den dominerende farve er koral. Den smukke HAY plaid vil uden tvivl klæde de fleste sofaer.

Mega Dot tæpper

Selvom de populære sengetæpper Mega Dot nok mest anvendes som sengetæpper, kan de også sagtens bruges som en plaid eller et tæppe i sofaen. Eftersom tæpperne er af en lidt kraftigere kvalitet end HAY’s Plus9 og Mega Knit plaid er de perfekte til dig, som gerne vil have lidt mere fylde og varme. 

Anvendelige designerplaider

Men udover at være et smukt objekt i din bolig, så er HAYs plaider naturligvis også super anvendelige. For hvad er bedre end at svøbe sig i noget varmt, blødt og behageligt? HAYs plaider er lavet af rene kvalitetsmaterialer. Plus9-plaiderne og Mega Knit er fremstillet i 100 procent kvalitetsuld og Mega Dot er fremstillet i 100 procent bomuld.

I Cahetu er vi vilde med alle HAY plaider. Plaiderne er en nem genvej til at skabe et nyt udtryk i din sofa. Så skab blikfang i din stue og smæk benene op og nyd dem.