Menu Dekoration

Menu - Wire Base H 20 cm
139,30
199,00 DKK
Spar30%
Se mere Køb
Se mere Køb
Menu POV Candleholder Table Hvid
209,30
299,00 DKK
Spar30%
Se mere Køb

Dekoration fra Menu

I samarbejde med en række prominente designere har Menu produceret lysestager, krukker og en enkelt bogstøtte, som tilfører dit hjem kant.

Weight Here lysestager

Den prominente designgruppe KiBiSi har designet Weight Here, som er en serie af lysestager med referencer til den velkendte kammerstage. Stagerne er produceret i sten og støbejern, og har derfor et råt og maskulint udtryk. Stagerne kommer i fire forskellige størrelser, hvoraf to passer til almindelige stearinlys og to passer til bloklys. 

POV-stagen til både væg og bord

POV er kort for 'Point of View'. Og stagen har fået det navn, fordi den ændrer udtryk i forhold til den vinkel, du kigger på den fra. Stagen er produceret i en udgave til væg og en udgave til bordet. Men POV-stagen tilfører du dit hjem et grafisk element, som klæder de fleste moderne hjem. 

Chunk of Marble

Chunk of Marble kombinerer to af tidens helt store tendenser - nemlig marmor og kobber. Stagerne - som findes i to størrelser - er udformet i marmor med en kobberplade på toppen. Stagen er rå, simpel og moderne.

Knowledge in the Brain

En bogstøtte behøver ikke være kedelig. I hvert fald ikke hvis du spørger Menu. Støttens to dele kan indeholde en del viden i form af bøger - men bogstøtten kan også stå samlet som et fint designobjekt på bogreolen.

Med en lysestage eller en krukke fra Menu får du et lækkert designobjekt, som tilfører dit hjem kant.