Meraki

Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Meraki Balm 50 ml
112,50
150,00 DKK
Spar25%
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb

Meraki hos Cahetu

Hos Cahetu har vi særligt fokus på kvalitet, æstetik og bæredygtighed, når vi udvælger vores mange produkter til dig. Med denne tankegang i højsædet var det ikke svært at tage beslutningen om, at inddrage det danske mærke Meraki i vores sortiment. Meraki er nemlig indbegrebet af økologisk velvære indpakket i den smukkeste emballage. 

Meraki, skandinavisk velvære

Meraki er et drømmende univers for dig, som godt kan lide at forkæle dig selv, og hvem kan ikke det? Meraki er navnet bag en serie af velvære- og livsstilsprodukter, som er udviklet af ingredienser fra naturens skatkammer og puttet på flasker, som emmer af nordisk æstetik. Resultatet taler for sig, det er nemlig noget af det reneste, du kan finde på markedet, og så dufter det tilmed himmelsk af naturlige aromaer. 

Produkter baseret på rene principper

Merakis produkter er velvære for krop og sjæl og består udelukkende af nærende og milde produkter, som er udvalgt på baggrund af deres unikke egenskaber og dokumenterede virkning. Produkterne er baseret på simple principper, som sikrer dig de ultimative velværeprodukter. Alle produkter er således uden hormonforstyrrende stoffer, uden parabener og uden farvestoffer. Desuden er Merakis produkter fri for SLS. SLS er et skummemiddel, som findes i omkring 90 procent af alle shampooer og andre kropsplejer, men som kan svække hudens forsvar og være både kræftfremkalende og hormonforstyrrende. Meraki gør kun brug af mild konservering og anvender kun 100 procent økologisk basis og æteriske olier. Som du måske kan høre, har det nye danske mærke allerede fået en stor plads i vores hjerter. 

Meraki Olie - Pure Oil

Olie er flydende guld, intet mindre! Olie er nemlig et naturligt fedtstof, som både beskytter, fugter og plejer. Merakis olie Pure Oil indeholder både sesamolie, mandelolie og den populære arganolie. Olien er lidt af et mirakelmiddel og kan anvendes overalt.

Brug for eksempel olien til den daglige pleje i hår og hovedbund. Umiddelbart er det nærliggende at tro, at olie fedter håret, men tværtimod. Olien giver nemlig dit hår ekstra fugt og pleje, men helt uden at fedte. Merakis Pure Oli kan gøre det ud for en dyr hårkur. Du gnubber blot et par dråber i hårspidserne og lader det sidde natten over. Du kan også dryppe et par dråber i din balsam under badet. Har du en irriteret hovedbund er olien igen genial. Du gnider blot lidt olie ned i hovedbunden inden sengetid, og lader det virke natten over. 

Pure Oil styrker ikke kun håret, men også din hud, og i særdeleshed huden i dit ansigt, som hver dag udsættes for sol, forurening og andre skadelige ting. Med olien kan du give din hud ekstra fugt. Du drypper blot et par dråber i den bodylotion eller dagcreme. Olien kan også anvendes som en nærende serum under din dag- eller natcreme og er helt genial under hævede øjne eller ved begyndende rynker. Olien fungerer endda som en effektiv makeup-fjerner, som er mild ved øjne og samtidig giver fugt til dine dyrbare vipper. 

Meraki creme og lotion

En god bodylotion er helt essentiel, hvis du ønsker en smuk og blød hud året rundt. Både kulde og sol er hårdt for huden, og derfor er det vigtigt hver dag at forkæle din hud med en creme, der aktivt plejer og nærer huden. Til dét formål er cremerne fra Meraki det perfekte valg. Cremen er nemlig udviklet så den ikke kun fugter, men også gendanner hudens celler og er rig på antioxidanter.

Meraki hårpleje - shampoo og balsam

Et smukt og fyldigt hår er noget, de fleste drømmer om. Desværre er det ikke alle, der er så heldige at være født med en stor og smuk hårpragt, men heldigvis kan den hjælpes på vej med de rette produkter. Meraki har udviklet en serie af nærende og milde hårpleje produkter, som hjælper de sunde og flotte lokker på vej. Hårplejeserien består af tre underserier, bestående af shampoo og balsam; En serie til normalt hår, en serie til dig, som ønsker mere fylde og volumen, og en serie til dig med tørt og skadet hår. Er dit hår meget tørt, kan du dryppe et par dråber af olien Pure Oil i den shampoo og skabe en energibombe til dit hår. 

Meraki ansigtsrens

Dit ansigts udsættes for meget snavs og makeup hver dag, og netop derfor er ansigtsplejen næsten den vigtigste at huske. Meraki har udviklet et bredt udvalg af ansigtspleje, så du kan få renset dit ansigt, uanset om du er til klassiske renseprodukter, renseservietter eller ansigtsrens med en mild svamp. Merakis Konjac-svamp er et naturprodukt, der giver huden en sund og frisk glød. Du kan både bruge svampen alene med rent vand eller med dit renseprodukt. Det unikke ved svampen er, at den renser i dybden og stimulerer blodcirkulationen. Svampen er udvikler til alle hudtyper; tør, moden og solskadet hud samt kombineret, uren og fedtet hud. 

Meraki boduscrub

Vil du holde din hud blød og bevare en smuk glød, er det vigtigt at rense den i dybden indimellem. Det gøres bedst med en boduscrub, som fjerner de døde hudceller og giver plads til nye. Når du skrubber din hud, fjerner du ikke kun urenheder og døde celler, du sætter også den blodcirkulation i gang, som er vigtig, hvis du vil undgå appelsinhud. Slut af med en fed bodycreme, og din hud efterlades blød, ren og stålende. 

Meraki bodywash

Bodyshampoo'en fra Meraki består af en række blide og velduftende sæber, som nænsomt rengør din hud, giver fugt og gendanner hudens celler. Bodyshampoo'erne er rige på antioxidanter og efterlader din hud både blød og velduftende. For ekstra fugt kan du tilføje et par dråber olie i skampoo'en. 

Meraki håndsæbe

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange gange du vasker hænder på én dag? Det bliver hurtigt til over ti gange, og derfor er det vigtigt at vælge en sæbe, som er mild mod dine udsatte hænder. Merakis håndsæber er fremstillet på blide ingredienser, som ikke udtørre dine hænder - heller ikke efter vask nummer ti. Et ekstra plus er den smukke indpakning, som pynter ved enhver håndvasken.