Nicolas Vahé

Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Nicolas Vahé Ske
49,00 DKK
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb

Nicolas Vahé

Franskmanden Nicolas Vahé er manden bag de delikate specialiteter under mærket af samme navn, Nicolas Vahé. Han har fået kærligheden for madlavning ind med rødderne, for Nicolas Vahé er opvokset i en familie, hvor der altid er blevet kræset for madlavning, flere af familiens medlemmer er nemlig kokke, ligesom Nicolas Vahé selv er det i dag.

Kok af dimensioner

Nicolas Vahé er uddannet både kok og konditor. Uddannelsen som kok, har han fra en af de fineste restauranter i Frankrig, den tre stjernede Michelin- restaurant ”Pic Valence”, mens uddannelsen til chocolatier foregik under Daniel Giraud Valence, som er verdenskendt for sin chokoladekunst. Herefter har han arbejdet som konditor  i Danmark på Falsted kro og chefkonditor på Fakkelkro ved Kruså.

Nicolas Vahé hos Cahetu

Nicolas Vahés store viden om delikatesser kan nu komme dig til gode. Nicolas Vahé er nemlig leveringsdygtig i de mest udsøgte delikatesser, som vi selvfølgelig forhandler her hos Cahetu, så du kan opnå de lækreste smagsoplevelser hjemme i dit eget køkken. Personligt kan vi slet ikke få armene ned over, hvor lækre samtlige produkter er, og så er vi yderst begejstrede for det evigt lækre design, som pryder så fint på køkkenbordet.