Nynne Rosenvinge

Se mere Køb
Se mere Køb
Nynne Rosenvinge Art no 09 - A3
111,30
159,00 DKK
Spar30%
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Nynne Rosenvinge Abstract 05 A3
111,30
159,00 DKK
Spar30%
Se mere Køb

Nynne Rosenvinge

De grafiske motiver er udarbejdet af AD'er og kunstner Nynne Rosenvinge - som bor og arbejder i København. Hendes stilrene og unikke motiver findes i et begrænset oplag, og kun i udvalgte design-shops. 

Minimalistiske styles

Nynne Rosenvinges illustrationer er karakteriseret ved ofte at være non-figurative, minimalistiske og i en en farveskala som spænder fra sort og grå til pastelfarver. Enkelte illustrationer er abstrakte fremstillinger diamanter eller kinesiske lamper. Men størstedelen forestiller blot geometriske figurer som for eksemepel cirkler eller trekanter.

Miks og match

Nynnes illustrationer er smukke og kommer naturligvis til sin ret, når de hænger alene. Men Nynnes Rosenvinges illustrationer er også så tilpas enkle, at de sagtens kan bære at hænge sammen med andre illustrationer eller plakater. Miks dem for eksempel med et artwork fra No17 eller en plakat fra Hagendornhagen.

Flere størrelser

Nynnes illustrationer kommer i flere størrelser. Du kan vælge imellem A3, A4 eller A5 alt efter hvad, du skal bruge illustrationen til – og hvor meget plads den skal optage på væggen.