Oi Soi Oi

Oi Soi Oi - Krans i bast - Lille
62,00
125,00 DKK
Spar50%
Se mere Køb

Oi Soi Oi

Navnet Oi Soi Oi er vietnamesisk og betyder 'Hold da op!'. Firmaet blev stiftet i 2007 og ejes i fællesskab af Britt Goodall og Christina Thorbøll.

Smukt håndværk fra Vietnam

Oi Soi Oi's designs bliver produceret i Vietnam, hvor Britt Goodall er bosat. Grundlæggende for Oi Soi Oi er anstændighed i relation til de mennesker, der producerer Oi Soi Oi’s produkter. Oi Soi Oi’s produkter fremstilles som oftest i familieejede værksteder i landsbyer omkring Hanoi. Stolte håndværksmæssige traditioner - og mange timers nænsomt arbejde danner basis for ethvert af Oi Soi Oi’s produkter. 

Oi Soi Oi til jul og påske

Oi Soi Oi leverer jule-og påskepynt, som, til trods for det asiastiske ophav, passer så smukt ind i de nordiske hjem. Materialerne er perlemor, træ, bark og metal. Oi Soi Oi er både leveringsdygtige i kranse til døren og mindre figurer til ophæng eller som pynt på bordet. Med jule- og påskepynt fra Oi Soi Oi får du produkter i lækre naturlige materialer med et smukt nordisk udtryk.  

Oi Soi Oi harmonerer med nordisk stil

Hos Cahetu er vi faldet pladask for den smukke stil og håndværksmæssige kvalitet, der kendetegner Oi Soi Oi's produkter. Og selvom de er produceret i Vietnam, så føler vi, at de passer smukt ind i den nordiske stil, vi holder så meget af.