Pernille Corydon

Se mere Køb

Pernille Corydon

Pernille Corydon designer smykker i et stilrent, elegant og feminint dansk design. Du kan mikse smykkerne på kryds og tværs og skabe dit helt unikke udtryk. Samtidig er de i en prisklasse, der gør, at de fleste kan være med. 

Pernille Corydon smykker for alle

Smykkerne fra Pernille Corydon vil falde i de flestes smag. Det er nemlig så heldigt, at de fleste styles laves i både sølv, guld og oxideret sølv. Så er du som os en guld-pige jamen så kan du boltre dig i alle guld varianterne - og er du mere til det sølv, så er det også en masse at vælge imellem for dig. Samtidig indeholder Pernille Corydons kollektioner både halskæder, fingerringe og øreringe, så du kan fuldende dit look.

Pernille Corydon halskæder

Pernille Corydon laver et væld af brugbare og enkle halskæder. Som altid kommer de fleste styles i både guld, sølv og oxideret sølv. Og der er med garanti noget for enhver smag. Halskæderne kommer i mange forskellige længder. Der er korte halskæder med søde vedhæng som eksempelvis et hjerte, stjerne eller en lille fugl. Men der findes også lange halskæder med større vedhæng, som er rigtig fede at have hængende udover en bluse.

Pernille Corydon øreringe

Pernille Corydons univers af øreringe er enormt og det er ofte svært at vælge. Du finder både øreringe som sticks, der sidder på selve øreflippen, men Pernille Corydon laver også en masse smukke øreringe med vedhæng. Du får de fleste øreringe i både guld, sølv og oxideret sølv. Derfor vil der altid være et par, der passer til lige netop dig.

Fingerringe fra Pernille Corydon

Fingerringene fra Pernille Corydon er geniale, da de ofte er lavet sådan, at de kan tilpasses fingeren den sidder på. Det er ekstra smart, når du bestille dem hos Cahetu, da du altid kan være sikker på, at ringen vil passe dig.

Kompromisløse materialer hos Pernille Corydon

Smykkerne bliver skabt i klassiske materialer som sølv, forgyldt sølv, forgyldt messing og forsølvet messing samt halvædelstene og overholder danske lovkrav om afgivelse af nikkel, cadmium, bly og kviksølv. Perler og halv-ædelsten er naturmaterialer og kan derfor variere i størrelse og farve. De oxiderede smykker slides ved brug og bliver med tiden lysere. Sølv og forgyldt sølv oxiderer med tiden og kan renses i sølv-guld rens.

Cahetu elsker Pernille Corydons smykker da de er tilpas klassiske, rå og stilrene i sit udtryk.