Selected by Walnut Street

Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb

Selected by Walnut Street

En af tidens hotteste tendenser er fotokunst til dine vægge, og indenfor denne genre har vi svært ved at forestille os noget smukkere end den grafiske og klassiske fotokunst, du finder hos Selected by Walnut Street.

Kunstneriske detaljer af Kristine Norlander

Hos Cahetu finder du Kristine Norlanders enkelte og rene fotografier, hvor motiverne er præget af simple detaljer, som hun finder i sin hverdag. Med sit æstetiske øje formår Kristine Norlander at spotte det kunstneriske i de mest simple designs, hvilket hun formår at forevige i sine smukke sort/hvide fotografier.

Pynt dine vægge med balletens verden af Vanessa Paxton 

Derudover forhandler vi hos Cahetu også Vanessa Paxtons fotoserie ”Ballerina”. En serie, som tager udgangspunkt den drømmeverden mange forstiller sig balletdansere indgår i, men som er en verden, der også er fyldt med ensomhed. Følelser som Vanessa Paxton søger at forevige i sine minimalistiske og vanvittig smukke fotografier.

Giv dine vægge nyt liv med minimalistisk sort/hvid kunst fra Selected by Walnut. Kunst som aldrig går af mode. Alle fotografier er kvadratiske, og skiller sig dermed ud fra de typiske rektangulære kunstplakater. 

Hos Cahetu elsker vi Selected by Walnut for deres utraditionelle motiver og rene, smukke linjer.