Tine K Home

Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb
Se mere Køb

Tine K Home

Tine K Home er et dansk interiørfirma, som blev grundlagt i 1999 af Tine Kjeldsen og hendes mand Jacob Fossum. Vi er vilde med Tine K Homes kollektion af interiør, der udover egne designs også indeholder unikke fund fra Vietnam, Marokko og Indien.

Nordisk enkelhed og orientalske fund

 Produkterne fra Tine K Home tager udgangspunkt i den skandinaviske enkelthed og sat sammen med de charmerende objekter fra udenlandske kulturer, så danner de rammen om en hyggelig og varm atmosfære. Når man ser Tines private hjem, så er det en helt særlig og ekstremt gennemført stil, man fornemmer.

Tine K Home - et bredt sortiment

Tine K Homes kollektioner rummer både interiør, tekstiler, møbler, duftlys og sæber, så der er god chance for, at du kan finde noget hos Tine K Home, hvad enten du mangler noget til stuen, skal friske terrassen op eller noget helt tredje.

Møbler badeværelset med Tine K Home

Skal du have nyt liv til badeværelset, så laver Tine K Home de skønneste håndklæder i forskellige kvaliteter. Du kan få både tynde store badehåndklæder, som er perfekte som badelagner om sommeren, men også tykke lækre vaflede håndklæder som er anvendelige året rundt. Seneste nyt er en række flydende håndsæber i de velkendte dufte såsom green tea and ginger og pure. Er du mere til den klassiske håndsæbe kan det naturligvis også fås.

Tine K Home møbler i bambus

Tine K Home har lavet en serie af smukke bambus møbler, som kan bruges både ude og inde. I serien kan du eksempelvis møblere hele din terrasse med lækre loungemøbler og naturligvis fylde sofa og lænestole med lækre bløde puder i ryggen og fine hynder til numsen. Bambusmøblerne kan også bruges indendøre som spisebordsgruppe, men også hyggelige som sofagruppe i eksempelvis sommerhuset.

I Cahetu elsker vi tingene fra Tine K Home, som altid tilfører indretningen hygge og stemning.