Billede

Aiayu Domus - Tito Plaid - Camel

3.995,00 DKK
| Optjen 3995 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Klassisk plaid strikket i "medio ingles", en fleksibel ribstruktur der giver blødhed og volumen. Lavet af håndplukkede og etisk fremstillede llama-fibre. I sine egne naturlige farver og uden kemikalier. Designet af naturen og bearbejdet af dygtige håndværkere. Tito er opkaldt efter Aiayus producent af llama-produkter i Bolivia. Tito har været deres ven og samarbejdspartner siden den spæde start i 2005 og er med til at gøre Aiayu-drømmen til virkelighed. Han fortjener kun det bedste, så selvfølgelig skal de opkalde denne bløde smukke plaid efter ham.

Alle plaider leveres i en praktisk bomuldspose, som kan genbruges til hverdagsformål, fx som skopose, til make-up, lingerie, opbevaring af vatrondeller eller lignende på badeværelset.

Mål: 130 x 160 cm.
Farve: Camel
Materiale: 100% babyllama-uld af fineste kvalitet, sourcet & bearbejdet lokalt i Bolivia på en WRAP-certificeret fabrik.

Dette produkt er en del af AIAYU DOMUS – Aiayus udvalg af objekter til alle de stemninger og øjeblikke, der skaber et hjem. Missionen er at fremstille færre, men bedre produkter i elegant design, lavet på bæredygtig vis, og som passer til alle livets aspekter. Et stykke luksus til dit personlige rum.