Aiayu Viveka Cardigan - Titian

3.495,00 DKK

* Påkrævede felter

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 25 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

Fantastisk lækker og chunky cardigan fra Aiayu.
Den smukke cardigan har den skønneste brændte røde farve, dyb v-hals og et afslappet snit med dropped shoulders samt oversize frontlommer.

Cardiganen er håndstrikket i en overdimensioneret version af den klassiske ‘fisherman’s rib’, som giver cardiganen en tyk struktur med masser af blødhed og karakteristisk tekstur. Cardiganen er fremstillet i en blanding af llama-uld og nylon, som gør den ekstra holdbar.

Et absolut must dette efterår. Brug den over dine sommerkjoler og forlæng deres levetid.

Farve: Titian
Materiale: 80% llama-uld & 20% nylon.
Luksuriøs llama-uld af fineste kvalitet, sourcet & bearbejdet lokalt i Bolivia på en WRAP-certificeret fabrik, i en unik sammensætning med nylon, som giver ekstra holdbarhed.

Pleje - Aiayu anbefaler:
Tøjvask er en stor miljøbelastning, og det er langtfra nødvendigt at vaske ofte. Llama-uld er selvrensende, og kræver langt mindre vedligeholdelse end andre materialer. I de fleste tilfælde er luftning af et uldprodukt nok til at opnå en frisk duft og følelse.

Har du alligevel brug for at vaske dit uldprodukt, anbefaler vi håndvask ved 30 grader med et uldvaskemiddel af høj kvalitet. Læg produktet i blød i vand i 10-15 minutter. Skyl i 30 grader lunkent vand. Undgå at vride produktet, og sørg for at det ligger fladt, når det skal tørre.

Har du en vaskemaskine med skåneprogram, er det muligt at vaske dit AIAYU-produkt i maskinen. Dette er dog på eget ansvar, da AIAYU ikke kan garantere for vaskeprogrammer på individuelle vaskemaskiner.