Badeforhæng

Se mere Køb
Se mere Køb

Badeforhæng

Et badeforhæng er et must have på de fleste badeværelser, og så kan det ligeså godt været flot og lækkert. Hos Cahetu har vi håndplukket et skønt udvalg af lækre bruseforhæng - du er velkommen til at mikse og matche på kryds og tværs af de forskellige brands. 

Nordisk natur i badeforhængene fra By Nord
Er du til den nordiske natur og i forvejen vild med By Nords univers, så er de fire smukke badeforhæng Havudsigt, Wave og Iceberg Ahead og Fyrreskov lige sagen. Med deres kolde farveskala passer de ind i de fleste badeværelser og vil være et smukt designobjekt til at pifte badeværelset op. By Nord har også lavet de skønneste bademåtter i forskellige anvendelige farver - du vil helt sikkert kunne finde en bademåtte, der passer hjem til dig. Med en badeforhæng fra By Nord tilfører du et lille kunstværk til dit badeværelse.

Bruseforhæng i enkel elegance fra Karmameju
Karmamejus badeforhæng er enkle og lækre og i to lag, hvilket gør det eksklusivt og lidt udover det sædvanlige. Bruseforhænget er simpelt og tiltrækker sig ikke en masse opmærksomhed. Du har derfor frie hænder til at sætte det sammen med en farvet bademåtte eller håndklæder for at skabe et spændende look på dit badeværelset. Badeforhænget er en klassiker, som du med garanti ikke bliver træt af at kigge på. 

Grafiske badeforhæng fra Ferm Living
Ferm Living laver de sejeste grafiske badeforhæng, der er perfekte til at peppe et kedeligt badeværelse op. Er du til sort/hvid så skal du vælge Triangle. Men er du mere til at få lidt knald på farverne så er Spear lige noget for dig. Sidste skud på stammen fra Ferm Living er deres bruseforhæng med marmorprint. Det trendy print tilfører dit badeværelse lidt kant. Lige meget hvilket et du vælger, så er et bruseforhæng fra Ferm en sikker og langtidsholdbar investering.