Billede

Beauty Bear - HAIR veganske vitaminer - 60 stk

186,75
249,00 DKK
25%
| Optjen 186 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

HAIR vitamins fra Beauty Bear er lækre vingummier, som bidrager til vedligeholdelsen af håret. Ønsker du glans og fylde i håret, skal du vælge dette produkt.

Tag 2 vingummier pr. dag i minimum 2 måneder for at opnå den ønskede effekt.

Beauty Bear varianterne (HAIR, SKIN, NAIL og TAN) er designet, så man sagtens kan spise dem på samme tid.

Der er i denne dåse 60 stk vingummier til en måned.

Sådan virker HAIR:

BIOTIN er et af de vigtigste hår vitaminer, da biotin både vedligeholder håret samt giver glans og mere fylde. Der er lavet et utal af studier, som viser, at biotin hjælper med at vedligeholde hårets vækst. Biotin forhindrer bl.a. DHT i at begrænse hårfolliklernes evne til at optage proteiner, vitaminer og mineraler, som er nødvendigt for at producere hår.

DHT er en hyppig årsag til hårtab hos mænd, men også hos kvinder med hormonelle ændringer fx. pga. graviditet eller stress. Biotin vedligeholder huden i hovedbund, da mangel på biotin begrænser omdannelsen af fedtsyrerne som benyttes i vores ydre hud. Mangel på biotin ses nogle gange som skæl og eksem (men der kan også være andre årsager hertil).

ACEROLA er en frugt, som naturligt indeholder meget c-vitamin, og derfor kommer Beauty Bear HAIR Vitamins’ c-vitamin fra acerola extract. Flere studier har vist, at c-vitamin er afgørende for, at kroppen kan lave kollagen. Kollagen vedligeholder blodkarrenes funktion, og vedligeholder dermed tilførslen af næringsstoffer til kroppens celler, herunder hårceller og hårsækkene. C-vitamin er, sammen med e-vitamin, også med til at bekæmpe frie radikaler, som kan være skyld i skader på vores celler over længere tid.

FOLSYRE er et af de første led i processen til flot og fyldigt hår, da folsyre understøtter celledeling, som gør, at fx hårsækkene kan danne nye sunde hårceller. Formering af celler er vigtig, så kroppen fx ikke løber tør for nye hårceller. Folsyre er også med til at vedligeholde normal bloddannelse. B-vitaminerne B12 og B6 vedligeholder normal dannelse af de røde blodlegemer. De røde blodlegemer transporterer næringstoffer og ilt rund i kroppen, og også til håret igennem kroppens små blodkar. Næringstoffer og ilt er nødvendige for, at kroppens celler fungerer og vokser korrekt.