Billede

Beauty Bear - NAIL veganske vitaminer - 60 stk

186,75
249,00 DKK
25%
| Optjen 186 point Læs mere

Sæt på ønskeseddel

Gratis fragt over 299 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 29 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 299 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

NAIL Vitamins er lækre vingummier med essentielle næringsstoffer, som vedligeholder neglene. Vitaminerne giver dine negle en sund glans.

Tag 2 vingummier pr. dag i minimum 2 måneder for at opnå den ønskede effekt.

Beauty Bear varianterne (HAIR, SKIN, NAIL og TAN) er designet, så man sagtens kan spise dem på samme tid.

Der er i denne dåse 60 stk vingummier til en måned.

Sådan virker NAIL:

Beauty Bear NAIL Vitamins indeholder Agerpadderokke, Selen, Vitamin B6, Vitamin B12 samt zink, som er ingredienser til at vedligeholde neglene. Dine negle kan fortælle dig, om du får nok af de næringsstoffer, du har brug for. Det er nemlig sådan, at kroppen er i stand til at lave et prioriteringssystem af næringsstofferne. Dvs. hvis du er i underskud af næringsstoffer, så får de vigtigste processer tilført næringsstoffer først.

SELEN er et af de vigtigste mineraler, da kroppen har brug for selen til at beskytte cellerne imod oxidativ og vedligeholde immunforsvaret, samt hår og negle. Hvis kroppen ikke har nok selen, nedprioriterer kroppen at give neglene selen, hvilket resulterer i svage negle, som kan flække. Dine negle kan derfor ofte fortælle, om du får nok næringstoffer, da svage og svækkede negle kan være et tegn på selenmangel. Mangel på selen kan ses som hvide pletter på neglene. Selen er derfor et vigtigt mineral til flotte negle.

AGERPADDEROKKE indeholder organisk bundet silicium, som findes i kroppens væv, som skal have en særlig stærk struktur. Silicium findes derfor derfor i både hud, hår, bindevæv og vores negle. Silicium er et at de hyppigst forekommende spormineraler i vores krop, og er det mest forekommende mineral i vores negle. Silicium fra agerpadderokke ekstrakt er en naturlig måde at tilføre kroppen let optageligt silicium.

VITAMIN B12 og B6 er med til at vedligeholde dannelsen af røde blodlegemer. De røde blodlegemer fører ilt og næringsstoffer ud til alle kroppens celler, som er en livsvigtig process for vores celler. B12 samt Zink er også vigtig for celledelingen. En process som er vigtig i vores krop, da vi hele tiden fornyer vores celler, så de kan være friske og funktionelle. Zink er også et vigtigt mineral for neglenes struktur, da mangel på zink giver en mere skrøbelig neglestruktur, som resulterer i knækkede negle. Zink har også antioxidative egenskaber, som beskytter kroppens celler med skader fra oxidativ stress.

Beauty Bear NAIL Vitamins indeholder derfor både agerpadderokke, selen, zink, vitamin B6 og B12, som sikrer, at din krop får tilført de vigtige næringsstoffer, i præcis de mængder som den har behov for.