Beauty Bear - SKIN veganske vitaminer - 60 stk

186,75
249,00 DKK
25%

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 25 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

SKIN vitamins er lækre vingummier med specielt sammensatte næringsstoffer, som bidrager til vedligeholdelsen af huden. Ønsker du ren og sund hud skal du vælge dette produkt.

Tag 2 vingummier pr. dag i minimum 2 måneder for at opnå den ønskede effekt.

Beauty Bear varianterne (HAIR, SKIN, NAIL og TAN) er designet, så man sagtens kan spise dem på samme tid.

Der er i denne dåse 60 stk vingummier til en måned.

Sådan virker SKIN:

Beauty Bear SKIN Vitamins er en optimal kombination af bl.a. A-vitamin, Ceramideolie og Zink, som giver dig en sund og flot hud. Ofte glemmes det, at vitaminerne og mineralerne understøtter hinanden, og det er derfor ikke naturligt kun at tage tilskud af et enkelt vitamin eller mineral. Netop derfor har Beauty Bear sammensat hele 12 vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i deres Beauty Bear SKIN Vitamins, så du er sikret den optimale effekt.

CERAMIDEOLIEN i Beauty Bear SKIN Vitamins er patenteret og klinisk dokumenteret. Ceramideolien styrker hudens elasticitet og mindsker synligheden af rynker. Tilførslen af ceramider er især vigtig, da mængden af disse mindskes ved aldring, hvilket medfører tør, ru og kløende hud. En sund overhud består af keratin og fedtstoffer, hvoraf cirka 50% af fedtstofferne er ceramide-lipider. Ved at indtage ceramideolie viser kliniske studier 18% reduktion af rynker, 26% bedre elasticitet og 21% bedre fugtighed i huden efter 2 måneders brug. Derudover reducerer ceramideolien også det transepidermale fugttab med 14%, og ceramideolien giver derfor blød hud på 2 måneder. Udover Ceramider har specielt A-vitamin og zink også stor betydning for huden. Både A-vitamin og Zink hjælper med at vedligeholde huden.

A-VITAMIN går også under navnet ”hudens vitamin”, da det bidrager til at vedligeholde vores hud. A-vitamin er vigtig for mange forskellige enzymer og proteiner, som er nødvendige for vores huds normale funktion. Mangel på A-vitamin kan ofte føre til tør hud.

ZINK er især godt for huden, da mineralet er med til at rense huden for døde hudceller. Acne og bumser opstår når kroppen ikke kan komme af med sine døde hudceller, og de derfor ender med at tilstoppe hudens porer samt irriterer hudens talgkirtler. En kombination af talg, acne og bakterier kan så sidde i porerne, hvor acne bakterierne lever godt. Bakteriernes affaldsstoffer irriterer huden og aktiverer immunsystemet, som via bumser og andre urenheder udrenser huden og de tilstoppede porer. Zink hjælper således med at vedligeholde huden, ved at afhjælpe udrensningen af døde hudceller, så de ikke tilstopper hudens porer eller irriterer hudens talgkirtler. Zink vedligeholder også vores immunsystem.