Billede

Beauty Bear - TAN veganske vitaminer - 60 stk

186,75
249,00 DKK
25%

Gratis fragt over 499 kr.

Levering 1 - 2 hverdage

  • Fragt fra 25 kr. 
    • Gratis fragt på ordrer over 499 kr.
  • 30 dages fuld returret
    • Vi bytter med et smil

Om produktet

TAN vitamins er er lækre vingummier med ferskensmag, som forbereder huden til sommerens sol indefra. Ønsker du en vedvarende kulør, skal du vælge dette produkt.

Tag 2 vingummier pr. dag i minimum 2 måneder for at opnå den ønskede effekt.

Beauty Bear varianterne (HAIR, SKIN, NAIL og TAN) er designet, så man sagtens kan spise dem på samme tid.

Der er i denne dåse 60 stk vingummier til en måned.

Sådan virker TAN:

BETACAROTEN bidrager til vedligholdelse af normal hud samt beskytter huden mod solens stråler. Betacaroten er det, man kalder ‘et forstadie til A-vitamin’, hvilket vil sige, at det i kroppen kan omdannes til A-vitamin. Betacaroten er en carotenoid, og mere specifikt en caroten, som er en gruppe af gule og røde farvestoffer. De findes bl.a. i gulerødder, og giver dem deres farve. Når man indtager betacaroten over en periode, opnås det som hedder karotenæmi. Det betyder, at underhuden bliver gylden, og man får en gylden hudfarve. Når huden får farve, dannes farven rundt om overhudens pigmentceller og giver cellekernerne i huden et beskyttende lag. At vi bliver solbrune er altså en naturlig beskyttelsesmekanisme. Betacaroten gør altså, at vi hurtigere får farve, og det dermed bliver sværere at blive solskoldet. Derudover hjælper betacaroten hjælper også på soleksem.

ACEROLA indeholder naturlig C-vitamin, som hjælper huden med at danne ny kollagen og beskytter huden mod oxidativt stress. C-vitamin er nødvendigt for at danne aminosyrer, som indgår i proteinet kollagen. Kollagen er den trækstærke bestanddel i både sener, brusk, tandkød, knogler, hår, negle og hud. Når huden ældes, bliver huden rynket, fordi dannelsen af kollagen mindskes med alderen. Kollagen nedbrydes også af UV-stråler fra solen. C-vitamin er derfor vigtigt for at vedligeholde niveauet af kollagen, som er nødvendigt for at vedligeholde huden.

Beauty Bear TAN Vitamins er derfor et ideelt tilskud til at opnå et flot og vedvarende tan, samtidig med, at du beskytter og vedligeholder din hud. Vi anbefaler dog, at man altid bruger passende SPF solcreme ved ophold i solen, da Beauty Bear TAN Vitamins ikke erstatter brugen af solcreme.