Arkiv: November 2010

 • 30.11.2010

  Hver dag går vi os en lang og frisk tur for at samle energi og klare tankerne. I dag var det bidende koldt og vi var helt forfrosne, da vi langt om længe kom hjem. Men det var det hele værd for udsigten var fænomenal! Der skal ikke så meget til at glæde os :-)

 • 29.11.2010

  Vi er flittige læsere af boligbloggen bungalow5 og elsker deres mange boligforslag som lige er i vores stil. Vi faldt for eksempel over dette blogindlæg, hvor de skriver om årets juletræ. Vi er vilde med cedertræet og synes det er virkelig smukt og enkelt - måske ikke lige juleaften, men i hvert fald i hele december. Hvad synes I?

  (Billedet er lånt af Bungalow5)

 • 29.11.2010

  I vores familie er der ingen december uden en fantastisk sønderjysk specialitet kaldet solæg - og til jer, der ikke er helt opdateret på den lækre ret, så følger her lidt info:

  Ordet 'sol' er gammeltysk for salt, så dermed ordet saltæg.
  En herlig spise, der sætter humøret i top.
  Snaps er ikke ilde hertil og øl kan ikke undgås.
  Lyder det ikke herligt? Så ja, vi er gået i krig med solæggene i dag for de har nemlig rigtig godt af at trække i saltlagen i laaaang tid :-)
  Og nå ja...det er meget enkelt at lave. Opskriften kan du for eksempel læse her.
  Og det færdige resultat ser således ud - lad dig ikke afskrække af udseendet. Dette er en ret man ikke spiser med øjnene :-)
  Velbekomme!
 • 28.11.2010

  ...af 1. søndag i advent. Og en hel uge til den næste. Vi forsøger at få den sidste hygge ud af adventskransen! Og så må vi bare sige, at vi er en smule skuffede over aftenens afsnit af Borgen - hvad siger I?

 • 28.11.2010

  Nej, vel??? Min mor har i hvert fald indgået en aftale med en kær veninde om, at de giver hinanden en adventskalender - nu deres mænd ikke gør! Bare jeg også havde fundet mig en allieret i tide....

  Sådan ser adventskalenderen ud! Fristende, forførende og flot. Hvordan ser jeres ud? Send os gerne jeres billeder på cahetu@cahetu.com!

 • 28.11.2010

  Først vil vi gerne ønske jer alle en rigtig glædelig 1. søndag i advent. Og kunne man ønske sig mere end en hvid en af slagsen?!

  Vi havde en kunde som forleden gav os et godt tip til juleborddækningen, som vi da lige vil give videre. Hun foreslog nemlig, at man kan anvende de smukke sølv agern fra By Nord som servietringe på julebordet. Se for eksempel her:

  Brænder du inde med et godt kreativt tip til juleborddækningen så kom endelig med det!

  God søndag - fra os.

 • 24.11.2010

  De søde piger fra Frk. Jensens Deko laver de fineste wall-stickers. Og dem vil vi rigtig gerne dele med jer. Derfor laver vi nu denne konkurrence, hvor du kan vinde den smukke birkestamme.

  Konkurrencen er meget simpel. For at vinde skal du blot fortælle os, hvad du ønsker dig allermest fra vores webshop og hvorfor? Du afgiver dit svar i kommentarfeltet nedenfor - og du skal selvfølgelig oplyse dit navn og mailadresse, så vi kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

  Vi skal have dit svar senest d. 15. december kl. 15. Vi vil kort efter trække lod om vinderen og annoncere vedkommende her på bloggen.

  God fornøjelse og held og lykke.

 • 24.11.2010

  I dag var vi et smut i København for at snuse lidt til den fantastiske julestemning. Derfor måtte vi selvfølgelig forbi Illum for at se deres julevinduer - og sikke et syn:

  Og så skal jeg da ellers lige love for, at vi blev en smule kagesultne. Det var specielt de smukke cupcakes, der vakte vores begejstring og sult. Hvis I heller ikke bor i nærheden af et lækkert bageri, der laver så smukke cupcakes, så vil vi gerne dele en hjemmeside med jer som gør, nemlig Agnes' Cupcakes - vi har hørt de bringer ud :-)

 • 24.11.2010

  Så fandt vi det nødvendigt at hive endnu et citat op af dåsen!

  Dagens citat er af William Penn og lyder som følger:

  Hvem kunne ikke godt trænge til både ro og søvn?

 • 22.11.2010

  Vi har fået en del ordrer i dag, som skulle pakkes ind til gaver! Synes lige vi ville dele de fine pakker med jer :-) Det er da lige til at komme i julestemning af - sys I ik?