28.11.2010

...af 1. søndag i advent. Og en hel uge til den næste. Vi forsøger at få den sidste hygge ud af adventskransen! Og så må vi bare sige, at vi er en smule skuffede over aftenens afsnit af Borgen - hvad siger I?

2 Responses to 2 timer tilbage...

  • Anonymous on 29.11.2010 at 00:22 said:

    Sig mig, så vidt jeg se på kalenderen er det kun 1. søndag i advent i dag - men alle jeres lys er tændt :-)Og jo, der har været bedre afsnit af Borgen end dette.Super fin netbutik inkl. blog I her har jer. Håber alt er vel - det lader det i hvert fald til :-)Kh Anne (Bøhlke!)

  • Hej Anne,Ja, alle lys er tændt for det er simpelthen bare det hyggeligste :-)Og mange tak for de fine ord - alt er vel her hos os. Vi har travlt, men det er jo meget positivt i denne sammenhæng!KH Cahetu (Camilla)

Kommentarer