24.11.2010

De søde piger fra Frk. Jensens Deko laver de fineste wall-stickers. Og dem vil vi rigtig gerne dele med jer. Derfor laver vi nu denne konkurrence, hvor du kan vinde den smukke birkestamme.

Konkurrencen er meget simpel. For at vinde skal du blot fortælle os, hvad du ønsker dig allermest fra vores webshop og hvorfor? Du afgiver dit svar i kommentarfeltet nedenfor - og du skal selvfølgelig oplyse dit navn og mailadresse, så vi kan kontakte dig, hvis du er den heldige vinder.

Vi skal have dit svar senest d. 15. december kl. 15. Vi vil kort efter trække lod om vinderen og annoncere vedkommende her på bloggen.

God fornøjelse og held og lykke.

10 Responses to Vi varmer op til gaveregn i december med en konkurrence....

 • Pernille (p9llen@gmail.com) on 25.11.2010 at 00:31 said:

  Jeg ønsker mig den pude fra By Nord, der hedder Grøn skærmblomst! (Den står allerede på min ønskeseddel! :)) Og hvorfor? Fordi vores stue er holdt i grøn, hvid og sort, og jeg kan allerede se, hvordan den vil skinne i vores sofa. :)

 • Ninna on 25.11.2010 at 11:50 said:

  Uh, den er nem. Jeg ønsker mig Nordlys i farven smoke. Det giver det fineste lys på et lille kollegieværelse i en mørk tid :)

 • Anonymous on 25.11.2010 at 16:17 said:

  HejsaUha jeg kunne vildt godt tænke mig Frk. Jensens hinkerude i sort - hvorfor? Jeg selv er en frk. Jensen og min datters værelse kunne se kanon ud med en hinkerude på:-)Mvh Pia Lauersen JensenPipsen20@hotmail.com

 • Uh hvor lækkert. Kunne vældig godt tænke mig det fine sengetøj med dådyret eller elgen :-) Fordi man sover bare bedre i noget der er pænt.Kh Hellehelle@damernesmagasin.net

 • Anonymous on 25.11.2010 at 21:30 said:

  juleønske fra mig ville være jeres Blank lanterne til ude eller inde.Mål: 42 x 14,50 x 14,50 cm Er meget flot og vil være dekorativ i vores kolonihave og lyse dejligt de varme sommeraftener. KH Bettina brkt@live.dk

 • Peter on 27.11.2010 at 21:34 said:

  Hej Cahetu.Mit juleønske fra jeres butik ville være Frk. Jensen deko' slipse vejledning, såmænd ikke fordi jeg ikke kan binde et slips, men for at kunne se på noget sjovt og morsomt som omhandler det jeg elsker mest.Mange venlige hilsener PeterNiller_dk93@hotmail.com

 • Jeg ønsker mig allermest jeres flotte badeforhæng fra karmameju i hvid, da det virkelig ville fuldende hyggen på mit lille badeværelse sammen med jeres duftlys, duftpinde og buddhahoved.Kh Louiselouisegefke@gmail.com

 • Anonymous on 01.12.2010 at 02:15 said:

  Kære CahetuDet smukke sengetæppe fra by nord med Elgen på har længe stået på min ønskeliste. Derudover har jeg lige fået en ny kæreste og derfor synes jeg vi skal forkæles med noget lækkert at sove i denne kolde tid hvor man egentlig mest har lyst til at ligge under dynen hele dagen. Mange hilser Cecilie :-)Cecilie_an@hotmail.com

 • Anonymous on 03.12.2010 at 00:21 said:

  Jeg ønsker mig rigtig meget pudebetrækket/puden med den lilla tidsel fra By Nord, fordi jeg lige har købt nogle store lyslilla puder, og synes den vil være et godt "brud" i sofaen, - men jeg er også forelsket i de søde krammedyr fra "Børneliv", - den den skal mit kommende barnebarn have :-))KHMariannemppup@os.dk

 • Anonymous on 06.12.2010 at 05:57 said:

  keramik usb fra Kähler (den lilla!) - fordi mine usb altid blir' væk... denne her er så fin, at jeg helt sikkert tror, jeg vil passe bedre på den:-) KH Louise (louise@kris10sen.dk)

Kommentarer