01.12.2010

For nogle måneder siden var min mor og jeg i London på en tøsetur. Der faldt vi over de skønneste små dukker kaldet qoos - og det var virkelig kærlighed ved første blik. De er håndsyede af nogle skønne kvinder i Kina og så har de alle et unikt og skønt udtryk - der er virkelig en qoo til enhver lejlighed. Vores elskede niece/kusine har dem på skoletasken, min veninde har lavet en uro over puslebordet med dem og jeg selv bruger den som nøglering - anvendelsesmulighederne er uendelige og det er vidst kun fantasien, der sætter grænser.

Men ja, vi faldt pladask for dem og vidste, at dem måtte vi få til Danmark - og det er de nu endelig.

Se dem lige - er de ikke skønne??

Det mest 'forfærdelige' er, at der er hele 24 af slagsen - så det er meget svært at udvælge en favorit :-)

Kommentarer