30.12.2010

Øh jo...det tror jeg så godt man kan! I hvert fald hvis de er så skønne og smukke som disse bogomslag jeg netop blev gjort opmærksom på via Julia Lahmes blog (som du for øvrigt bør følge slavisk, hvis du da ikke allerede gør det). Disse skønne bogomslag - som så rent faktisk indeholder fantastiske britiske klassikere MÅ bare indfinde sig på min bogreol - og heldigvis er de kun et klik væk her. Specielt mine slidte gamle paperbacks af Anne fra Grønnebakken kunne godt trænge til at blive skiftet ud.

/Camilla

Anne of Green Gables, L. M. Montgomery

Sense and Sensebility, Jane Austen

Pride and Prejudice, Jane Austen

The Sonnets and a lovers complaint, William Shakespeare

Emma, Jane Austen

The Wind in the Willows, Kenneth Grahame

The adventures of Robin Hood, Roger Lancelyn Green
Kommentarer