Arkiv: Januar 2011

 • 29.01.2011

  ...for at der ikke kan snige sig lidt forår ind i dit hjem. Se bare her, hvor let det kan gøres. Og du kan endda tage både mælkekander, kopper, skåle og glas i brug, hvis du ikke ligger inde med diverse vaser.  Faktisk så jeg i denne uges Alt for Damerne, at man også kan bruge de smukke Nordlys fra By Nord som små vaser. (billederne er lånt fra Livet Hemma)

 • 26.01.2011

  I dag blev vi luftet lidt, da vi besøgte Louise Roe i hendes nye fede showroom på Østerbro. Formålet var at få et kig på hendes nyheder her til foråret i ro og mag. Godt nok skal vi på Formland messen næste weekend, men der er så mange mennesker, og det hele kan godt blive lidt stressende. Derfor var det vildt skønt at have Louise og alle de lækre ting for os selv. Vi har naturligvis taget en masse billeder, så du også kan få et lille kig ud i fremtidens Louise Roe univers - vi glæder os sku' vi hilse og sige :-)

  Nedenfor har vi de lækreste sorte puder i skind og de smukke puder med bær. De er ikke nye, men stadigvæk meget populære.

  Den seje pude med bøgerne er helt ny og kommer i midten af februar. Den gule og hvidstribede tubeplaid er også ny og bliver fantastisk på vores terrasse til sommer.

  De store gulvpuder er da bare for lækre. Vi glæder os til at få den nye grå i ruskind.

  Puden med bøger indeholder mange farver og var skøn både sammen med den gule strikpude, men også sej sammen med læderpuderne og den sort/hvide strik pude.

  I vindueskarmen stod den fede træbakke med de helt nye mindre opbevaringsbokse. Den smukke vase er også Louises design.
  Puden med fluen bliver et sikkert hit dette forår og er blevet udtaget til trendzonen på Formland.

  Hvad skal vi sige - den pude er bare SÅ fed! Hvis vi havde et 'bibliotek' skulle den uden tvivl have en plads i chaiselongen eller læderstolen. Men mon ikke vi også sagtens kan finde plads til den i en helt almindelig sofa i en helt almindelig stue :-)

  Puden med arkivruller er også blevet en af vores favoritter til foråret.

  Den anvendelig puf med lommer til magasiner kommer nu i en smuk grå forårsfarve. Den kan også bruges som sofabord, hvis man for eksempel placerer en af Louises store bakker ovenpå - smart ik?

  Og...så faldt vi bare pladask for disse fede tasker/net som er i kraftigt stof og lækre læder-hanke (som Louise er så venlig at agere model med :-) Dem vil vi både bruge til indkøb, weekendture, stranden osv.
  Og så var vi meget tæt på at åbne en webshop med tøj efter at have set og rørt Louises nye tøjkollektion. Det var lige i vores smag med lette sommerkjoler, smukke tørklæder, smart hyggetøj, feminine læderjakker og lækre strikvarer. Det må vi simpelthen eje.
  Vi går rigtig meget op i god kvalitet og vi må bare sige, at Louise Roe rammer plet. Hendes designs er ultra lækre, og der bliver ikke gået på kompromis - det kan vi lide. 
 • 25.01.2011

  Lige om hjørnet venter Formland messen i Herning, hvor vi skal indkøbe vores nye forårsvarer. Vi er så spændte på at se, hvad foråret byder på af lækkert boliginteriør og vi vil glæde os til at blive inspireret. Men vi er også begyndt at kigge udover Danmarks grænser for at se om vi kan spotte nogle seje udenlandske designere. Og det kan vi selvfølgelig. Forleden spottede vi i hvert fald Nicolette Brunklaus fra Holland og vi er specielt vilde med hendes printpuder. Hvad synes I? Er de fede?

  Er du blevet mere nysgerrig på, hvem hun er så kan du se et godt interview som Bo Bedre har lavet med hende her.

 • 24.01.2011

  Vi faldt lige over dette blogindlæg på den skønne blog Bungalow5 og har lige tyvstjålet deres fine billeder, som de i øvrigt har hapset på den norske blog Hviit. Det er skønt vi sådan kan låne af hinanden :-)

  Men vi synes billederne var så seje og god inspiration til, hvordan By Nords sengetøj kan bruges på et råt og sejt drengeværelse.

 • 24.01.2011

  Så er det vidst ved at være alt for længe siden, at vi har kigget dybt i citatdåsen. Dagens citat er af Lord Byron og lyder som følger:

  Always laugh when you can. It is a cheap medicine.


  Og sådan lyder opfordringen hermed herfra!

 • 23.01.2011

  Søndag eftermiddag plejer jeg at bruge på at frekventere mine yndlings-boligsider såsom Bo Bedre, Boligliv, Boligmagasinet og Rum - bare lige for at se, hvad der rører sig og hvilke nye artikler de har lagt ind. Det er nok i virkeligheden en rigtig behagelig overspringshandling, hvilket jeg mestrer til fulde. For få minutter siden så jeg så til min store begejstring (tror jeg forskrækkede min kæreste på den anden side af køkkenbordet), at cahetu var 'dagens spot' i går på Bo Bedres hjemmeside. Og ham Kasper har i sandhed fat i den lange ende - at handle på nettet er nemt, bekvemt og ekstremt tidsbesparende.
  - Camilla

 • 20.01.2011

  Hvor blev vi bare glade, da vi åbnede Boligliv i dag :-) På side 52 fandt vi nemlig vores webshop omtalt! Det kan man måske ikke helt sætte sig ind i, men det er en helt ubeskrivelig dejlig følelse at se sin butik i et boligmagasin :-)

 • 19.01.2011

  Vi er hele tiden på udgik efter nye lækre produkter til webshoppen og glæder os ufattelig meget til vi atter skal på messe i begyndelsen af februar. Jeg har netop fået øje på pressebillederne fra Ferm Livings nye forårskollektion og jeg må sige, at jeg er lidt fristet - specielt wallstickeren med 'To do' ville være et sikkert hit på vores kontor og måske også i vores respektive køkkener.  Og de forskellige hvide vaser ville også gøre sig godt i vindueskarmen. Men hvad siger I? Synes I om Ferm Livings nye kollektion? Og kan I også spotte en favorit?

 • 16.01.2011

  Et STORT tillykke og en lille sang, fordi det i dag er min skønne mors fødselsdag! Jeg sender dig tusind kram og kærlighed og håber at solen må skinne på dig hele dagen.

 • 14.01.2011

  I går modtog vi en stor kasse med alle de cupcakes vi bestilte forleden. Og til alle jer cupcake-elskere: GLÆD JER! Med Agnes Obel på fuld tryk på anlægget og en lækker grøn te på kanden kastede vi os ud i at se på sagerne. Vi skal nemlig have taget billeder til hjemmesiden, så de små kager kan blive lagt ind inden weekenden. De er så fantastisk søde og lige til at spise. Vi får lyst til at invitere alle vores veninder til et rigtig te-selskab, som kun Alice i Eventyrland kan holde det. Se bare her: