Arkiv: Februar 2011

 • 22.02.2011

  Vi er ikke de store øl-drikkere og bliver det nok heller aldrig - og dog. Når indpakningen er SÅ lækker, så kunne det da godt være man skulle invitere nogle veninder over på terrassen til sommer - ikke til et koldt glas hvidvin, men til en fabulously good-looking øl.

  Designer-øllen er produceret af bryggeriet Mikkeller som har givet den det catchy navn 'drink your sorrows away'!
  Mikkeller skriver selv om øllen:

  "Mikkeller har, i samarbejde med den dynamiske duo Femmes Regionales, skabt en trappist-inspireret mørk mastodont i alt for lækker guldindpakning. Det var Femmes Regionales' ønske fra starten, at øllen i guldflasken skulle være en mørk, belgisk og brusende krabat, som vi kender det fra klassiske trappist øl som f.eks. Westvleteren. Der er med andre ord ikke noget med 'Kan vi ikke få en Hoegaarden-agtig øl, der er så sommerfrisk med en lille skive citron' hos Mie og Caroline fra Femmes Regionales. Øllen har fået det befriende politisk ukorrekte navn Drink your sorrows away. Så glem alt om Sundhedsstyrelsens anbefalinger og floskler om, at øl er til tørst ikke til trøst. Når Mikkeller og Femmes Regionales brygger øl og pakker det i guld og glimmer, kan du bare drikke til sorgerne forsvinder."

  Det super trendy design bureau Femmes Regionales står samtidig også bag indretningen af Mikkellers pub/bar på Vesterbro i København. Og vi skal lige love for, at det er hipt og lækkert - og det kan rent faktisk få os til at overveje at tage på pub....OG drikke øl! Godt gået! Og så er det skam også god inspiration til indretning af en eventuelt bar i hjemmet :-)

  (billederne er fra Mikkeller og den dygtige fotograf bag hedder Lars Engelgaar)
 • 17.02.2011

  Camilla og min svigersøn har købt et hus (meget tæt på mig - hvad mere kan en mor ønske sig) - og 'vi' er i fuld gang med at planlægge indretning osv. Jeg siger 'vi' i anførselstegn, fordi jeg skal jo passe på ikke at blande mig for meget :-)

  Men vi snakker meget om hvorvidt de skal have noget fedt tapet på væggene, om de skal lave en endevæg i stuen med nogle wallstickers (fx den nordiske birkestamme fra Frk Jensens Deko) eller om væggene skal males i en farve. Og selvom jeg umiddelbart forbinder farvede vægge med noget vi gjorde i 90'erne (eller var det 80'erne), så synes jeg faktisk at Bungalow5 har fat i noget af det rigtige.

  Tjek lige deres blog-indlæg om kontrastvægge her - vi er i hvert fald blevet inspireret.

 • 15.02.2011

  Vi har netop startet en konkurrence på vores facebook side - hvor vi beder folk om at sende os deres bedste forslag til, hvordan vi skaber en bedre webshop, hvor man har lyst til at handle.

  Vi har i hele processen med at designe hjemmesiden gjort meget ud af, at siden skulle være overskuelig og nem at navigere rundt i. Samtidig ville vi også gerne have, at siden var indbydende og grafisk inspirerende.

  Men men...det er jo ikke sikkert, vi er lykkes 100%, og der er helt sikkert nogle erfarne webshoppere derude, som har nogle gode råd til os - og dem glæder vi os som små børn til at modtage.

  Hvis du kender vores webshop, er du naturligvis også velkommen til at deltage. Du skal blot sende os en mail med dit forslag til forbedring på konkurrence@cahetu.com :-) Vinderen udtrækkes d. 4. marts og præmien er et gavekort til cahetu på 500 kr.!

 • 15.02.2011

  Vi synes lige vi ville dele dette vidunder af et ur med jer - Kähler har ligesom med usb-stikket fuldstændig vendt op og ned på, hvad keramik kan bruges til. Som Kähler selv skriver, så er det et uundværligt hverdagsobjekt, der er en nydelse at se på. Hver dag og hele tiden! Vi synes de er smukke og får meget svært ved et vælge, hvilken en der skal op på væggen.

  ps. De smukke Ora ure er i glaseret fajance, kan købes i shoppen efter uge 16 og kommer til at koste 799.

 • 10.02.2011

  Så er klokken ved at være fem minutter i frokosttid og vi begynder så småt at overveje, hvad køleskabet byder på. Ulempen ved at være selvstændig med virksomhed i privaten er jo netop, at man ikke har en kantine, hvor maden er færdiglavet, og hvor man bare sætter sig - det kan dog sagtens også ses som en fordel. Vi bestemmer nemlig 100% selv, hvad der skal være på menuen. Og i dag hungrer vi begge efter sushi - en skam at Sticks'n'sushi er så langt væk - og i særdeleshed den toptjekkede restaurant i det nye Tivoli Hotel. Arkitekten bag er Terese Erngaard som har brugt smukt design fra Tom Dixon og Le Corbusier-læderstole. Der gad vi godt sidde og nyde en 'Flottenheimer' menu lige nu (specielt fordi de serverer en gratis dessert med menuen). Og måske efterfølgende nyde en drink og den smukke udsigt i en af gyngerne!

 • 07.02.2011
  Faldt lige over denne video fra messen i Herning:
 • 05.02.2011

  Vi er altid på udkig efter nye spændende varer til vores webshop, og i dag faldt vi over nogle designere, som vi blev lidt lune på. Hvad synes du? Vi er meget interesseret i din mening - synes du også disse ting er lidt lækre??

  Her er først de fineste vaser fra Keis&fiedler, som er keramisk design lavet i hånden i centrum af københavn. Vi synes de er så fine, og specielt den gule er vi lidt forelskede i.
  Men altså...disse vaser og lysestager er jo også bare rigtig fine. De er fra Finnsdottir.
  Og så har vi længe haft kig på Design House Stockholm. Det er lækker kvalitet i skandinavisk stil. Deres seneste nyhed er dette tæppe i 100 % uld og med en fed læderkant, samt de to puffer. Lækre ik??
  Sig frem - er det noget, du umiddelbart tænder på?
 • 05.02.2011

  Hvis du er bekendt med Karmameju, så ved du, at deres produkter er 100% velvære og selvforkælelse - og det var det faktisk også på deres stand i dag. Vi havde et hyggeligt møde med deres skønne sælger Karina. Vi fik serveret en lækker smoothie og kunne slappe af i deres fantastiske lounge-sofa. Se det gir' god shoppe-karma. (ps. det er vores skønne veninde Ninna, der tager billedet. Hun gir' også god karma)

 • 05.02.2011

  By Nord er og blir en af vores helt store favoritter - og de har gjort det igen. Vi kan alle glæde os til de skønneste nye puder. Se bare her:

  Ræven og moskusoksen er nye - er de ikke bare fede???
  Den ræv er simpelthen bare SÅ skøn - man har virkelig lyst til at kramme den.
  Hanne har været en tur på Island og disse fire nye fantastisk smukke puder er derfor naturligvis inspireret af den islandske natur.
  Vi er også vilde med Gry og Hanne - de er nogle skønne kvinder og vi glæder os til snart at besøge dem i deres nye showroom i Hellerup.
 • 05.02.2011

  Vi havde glædet os rigtig meget til at besøge søde Heidi og Mette fra Manostiles i dag. De havde proklameret, at vi havde en candystore i vente - og minsandten om vi ikke fik trang til at 'blande-selv' i deres lækre slikbutik :-) Glæd jer til en masse nyheder i lækre forårsfarver og retro-mønstre meget snart.