22.02.2011

Vi er ikke de store øl-drikkere og bliver det nok heller aldrig - og dog. Når indpakningen er SÅ lækker, så kunne det da godt være man skulle invitere nogle veninder over på terrassen til sommer - ikke til et koldt glas hvidvin, men til en fabulously good-looking øl.

Designer-øllen er produceret af bryggeriet Mikkeller som har givet den det catchy navn 'drink your sorrows away'!
Mikkeller skriver selv om øllen:

"Mikkeller har, i samarbejde med den dynamiske duo Femmes Regionales, skabt en trappist-inspireret mørk mastodont i alt for lækker guldindpakning. Det var Femmes Regionales' ønske fra starten, at øllen i guldflasken skulle være en mørk, belgisk og brusende krabat, som vi kender det fra klassiske trappist øl som f.eks. Westvleteren. Der er med andre ord ikke noget med 'Kan vi ikke få en Hoegaarden-agtig øl, der er så sommerfrisk med en lille skive citron' hos Mie og Caroline fra Femmes Regionales. Øllen har fået det befriende politisk ukorrekte navn Drink your sorrows away. Så glem alt om Sundhedsstyrelsens anbefalinger og floskler om, at øl er til tørst ikke til trøst. Når Mikkeller og Femmes Regionales brygger øl og pakker det i guld og glimmer, kan du bare drikke til sorgerne forsvinder."

Det super trendy design bureau Femmes Regionales står samtidig også bag indretningen af Mikkellers pub/bar på Vesterbro i København. Og vi skal lige love for, at det er hipt og lækkert - og det kan rent faktisk få os til at overveje at tage på pub....OG drikke øl! Godt gået! Og så er det skam også god inspiration til indretning af en eventuelt bar i hjemmet :-)

(billederne er fra Mikkeller og den dygtige fotograf bag hedder Lars Engelgaar)

3 Responses to Måske øl alligevel skal på vores bord

  • Mikkeller kan få enhver pige til at drikke øl, da de laver øl, som smager af hyldeblomst, champagne og lakrids - hvad mere kan man ønske sig. Vi havde øl-smagning derfra i forbindelse med et arrangement på arbejdet. Bonusinfo: Mikkeller er også ved at brygge en øl helt særligt til Noma.Kh Louise

  • Tak for info - det må vi helt sikkert prøve.

  • Anonymous on 17.03.2011 at 17:49 said:

    Jeg elsker Femmes Regionales!!!!!!!!!!!

Kommentarer