10.02.2011

Så er klokken ved at være fem minutter i frokosttid og vi begynder så småt at overveje, hvad køleskabet byder på. Ulempen ved at være selvstændig med virksomhed i privaten er jo netop, at man ikke har en kantine, hvor maden er færdiglavet, og hvor man bare sætter sig - det kan dog sagtens også ses som en fordel. Vi bestemmer nemlig 100% selv, hvad der skal være på menuen. Og i dag hungrer vi begge efter sushi - en skam at Sticks'n'sushi er så langt væk - og i særdeleshed den toptjekkede restaurant i det nye Tivoli Hotel. Arkitekten bag er Terese Erngaard som har brugt smukt design fra Tom Dixon og Le Corbusier-læderstole. Der gad vi godt sidde og nyde en 'Flottenheimer' menu lige nu (specielt fordi de serverer en gratis dessert med menuen). Og måske efterfølgende nyde en drink og den smukke udsigt i en af gyngerne!

Kommentarer