Arkiv: Marts 2011

 • 31.03.2011

  Jeg går ofte og blir lidt små-imponeret over stylister og fotografer, der arbejder med mad-fotos. Den måde de formår at gøre det indbydende og æstetisk smukt på beundrer jeg virkelig - det er en kunst. Jeg faldt lige over den dygtige fotograf Chris Court og hans smukke madbilleder - de nedenstående er helt for sig. Simple men fantastiske. (Og tak til Patchwork Passionista for at gøre mig opmærksom på Chris Court)

 • 29.03.2011

  Jeg er grøn af misundelse over Marie Nichols super cool hjemmeside og blog 'Whole lotta lovely'. Hold nu op hvor er de smukke og total gennemførte. Og så er hun super sej boligstylist - gør dig selv en stor tjeneste og tjek hendes sider ud - jeg bringer her et udpluk af de ting, hun har stylet.

 • 27.03.2011

  Vi bruger snart mere tid på boligblogs end på boligmagasiner i disse dage - det er virkelig en helt ny verden, der har åbnet sig for os. Vi har længe været ret vild med decor8 - en fantastisk inspirerende boligblog af amerikanske Holly Becker, som i dag er bosat i Tyskland. Hvis du ikke kender den så klik her

  Forleden omtalte de os i et blog indlæg om Manostiles nye opbevaringsæsker og det resulterede i over 1000 besøgende på vores hjemmeside :-) Det var skønt - specielt fordi vi med et snuptag nu har fået kunder i hele verden. Måske vi skulle få gang i en engelsk version af vores side :-)
  Har du nogle boligblogs du kan anbefale, så del dem gerne med os!
 • 27.03.2011

  Jeg har brugt min søndag aften på at lægge nye varer i vores webshop (glemte fuldstændig at se 'Den som Dræber' på TV2 - øv) - nå, men jeg blev som sagt meget opslugt af at lægge nye varer ind og specielt denne fantastiske pude fra By Nord har vundet mit hjerte denne sæson - den er da bare lige til at kramme - sys du ik?

 • 23.03.2011

  Forleden fik vi besøg af Pernille Thiele som har den smukke blomsterbutik Pernille Thiele Blomster ved Trianglen på Østerbro i København. Pernille havde brug for nogle af vores cupcakes til en udstilling i butikken - og vi må sige, at vi er vilde med resultatet.

  Hvis du er så heldig at bo i nærheden, så gør dig selv en stor tjeneste og slå et smut forbi, for butikken er uden tvivl et besøg værd - den er fuld af charme, nostalgi og kærlighed! Alle os der ikke lige kommer forbi må nøjes med de smukke billeder, som Pernille netop har sendt mig.

 • 23.03.2011

  Solen skinner, fuglene synger og vores krop skriger på d-vitamin. Vi vil UD. Hvorfor ikke rykke arbejdspladsen ud og nyde det gode vejr - det er jo netop privilegiet ved at være selvstændig. Men hvis vi dog bare havde en ude-arbejdsplads som på billedet :-) Så ved vi godt, hvor vi ville sidde lige nu. Og mon ikke vi ville være super produktive og få en masse gode ideer til virksomheden??!!!!

  (billedet er fra Sköna Hem)
 • 21.03.2011

  Det er ikke nogen nyhed, og du kender den sikkert allerede, men...den har længe stået øverst på min ønskeseddel og forleden stødte jeg på den igen. Det handler naturligvis om Life and Work: Malene Birger's life in pictures til den nette sum af 829 kr. (saxo.com). Den er intet mindre end fantastisk. Se bare de smukke billeder nedenfor - hold op det er gennemført.

  (Billeder er lånt fra Scandinavian Chic)

 • 18.03.2011

  Jeg abbonnerer på indretningseksperten Ranvita's nyhedsbrev og modtog et interessant et af slagsen i går. Ranvita står bag bogen 'Elsk dit hjem' og har en utrolig inspirerende tilgang til indretning. Du kan læse mere om hende her og læse det nyhedsbrev som satte nogle tanker i gang hos mig her.

  Nyhedsbrevet handler om soveværelset og hvor vigtigt det er, at det er et rum, vi elsker. Vi tilbringer trods alt størstedelen af vores liv i det rum. Det var godt nok noget af en øjenåbner for mig - ikke at jeg tilbringer lang tid der, men mere, hvor vigtigt det er for krop og sjæl, at det er et rum, vi befinder os godt i. Og specielt en øjenåbner fordi min kæreste og jeg i vores nye hus har valgt det mindste og mest mørke rum til vores soveværelse - fordi vi skal jo 'bare' sove der!!!!! Hmm....det tror jeg måske liiiige jeg skal have lavet om på. Hvad med jer? Elsker I jeres soveværelse?

  Jeg tror jeg skal hente lidt inspiration i nedenstående billeder. Hotel-steming i soveværelset har jeg altid drømt om.

  Billederne er fra det super cool Hotel Fox i hjertet af København!
 • 15.03.2011

  Vi har lige siden første øjekast troet på Manostiles og deres kreative talenter, og vi havde glædet os meget til at se, hvad de fandt på til Formland messen i februar (begejstringen ville ingen ende tage). Og nu er de professionelle billeder så blevet taget. And 'we like' :-) Serien består af dåser, bakker, krus, børnestel og skåle!

  Nyd dem - og pas på du ikke får popcorn-trang!
  ps. De er taget af den super dygtige fotograf Frederikke Heiberg og stylet af den kreative Katrine Martensen-Larsen. Og vi regner med at få dem i butikken engang i april!
 • 14.03.2011

  Den lækre blog Bungalow5 ledte os i dag over på den svenske ejendomsmæglerkæde Alvhems hjemmeside og her faldt vi over disse skønne billeder - ih hvor vi glæder os til forår, til at have terrassedøren stående åbent, til at plante krukker til og til at nyde kaffen på terrassen.