Arkiv: April 2011

 • 28.04.2011

  Jagten er sat ind, brainstormen knager og ideerne flyver om ørerne på os. Der er nu under en uge til vi får nøglerne til vores nye 'hjem' - Fabrikken - hvor vi skal have kontor, lager og showroom. Vi glæder os og faldt over disse billeder af den dygtige tøjdesigner Isabel Marrants kreative studio. Det vi specielt hæfter os ved er det lidt rå og industrielle look - og så selvfølgelig at det oser af kreativitet. Billederne er venligst lånt af den altid inspirerende Lotta Agaton.

 • 27.04.2011

  Jeg blir simpelthen nødt til at dele disse smukke billeder med jer. Jeg blev selv i så godt humør da jeg så dem - der er bare noget livsbekræftende og 'lykke-fremkaldende' i det at være udendørs, og det får mig til at ønske at påsken havde varet lidt længere. Billederne er fundet på den skønne blog the style files.

 • 26.04.2011

  Jeg elsker at se boligreportager i boligmagasinerne og jeg elsker endnu mere at se forvandlinger og før/efter billeder. Specielt imponeret er jeg over denne reportage fra Risskov - det er slet ikke til at tro, at det kedelige parcelhus kan blive til så imponerende et hus. Døm selv.

  FØR:

  EFTER:
  Og så får I lige de resterende lækre billeder fra huset:

  Billederne er i øvrigt fra Bo Bedre og her kan du læse den interessante artikel der følger med billedserien.
 • 24.04.2011
  Mens vi andre har nydt påsken i varme danske himmelstrøg, så har de to kvinder bag Manostiles, Heidi og Mette, været et smut i Indien for at arbejde på deres kommende kollektioner - og vi har været så heldige at få lov til at tage et dyk ned i deres private foto-album. Kig med her og få et sjældent indblik i arbejdet bag de smukke produkter:
  Her ser vi Mette i fuld gang med at kigge på forskellige lækre indiske stoffer. Den opmærkomme Manostiles-fan vil spotte deres seje shopping-net, som Mette har over skulderen :-)

  Her er Heidi i et showroom hos deres indiske leverandør. Hun er i fuld gang med at arbejde med mønstre til en masse nye lækre produkter. Her besluttes blandt andet kvaliteter og de små vigtige detaljer.
  Mette arbejder også på højtryk!
  Heidi og Mette besøgte også en fabrik, hvor de laver håndlavet papir. På billedet ser vi to kvinder, der skiller det håndlavede papir fra de net der har adskilt dem. Denne metode er over 400 år gammel og alt overskuds bomuld bruges og blandingen består af opblødt bomuld og rosenblade. Hele fabrikken duftede af rosenblade har Heidi fortalt. 
  Her kan man se den bunke af rosenblade som er plukket lokalt og som iblandes den bomulds vandblanding - som til sidst bliver til håndlavet papir.
  Der blev også tid til lidt afslapning ved hotellets pool!

  Og....lidt indisk fodmassage! Ser skønt ud!

  Her kigger de på kvaliteter og tykkelser - på blandt andet magasinholdere.

  Vi gætter på, at dette er en test af Manostiles' kommende tekstildesign på æske - det ser i hvert fald meget Manostiles-agtigt ud - og det er et super flot par.
  Heidi: "Hvad skal vi dog vælge?"
  Hvem ville ikke gerne spise morgenmad i disse skønne omgivelser?
  Heidi & Mette får en pose med samples med hjem.
  Vi siger tusind tak til Heidi & Mette fordi vi måtte kigge med - vi glæder os rigtig meget til at se resultatet af jeres hårde arbejde til efteråret. 
 • 17.04.2011

  Rød, hvid, sort og grøn. Brændende varm og iskold. Serveret i kopper, kander og glas. Med mælk, honning, citron eller sukker. Te er og bliver en af mine store passioner. Lige fra lækre tedåser til søde tekander og de forskellige duft- og smagsvarianter. Og lige nu har jeg netop eksperimenteret med min nyindkøbte økologiske grønne granatæble-te som iste - med masser af lime, mynte og isterninger. Intet mindre end fantastisk.

  De smukke billeder er fra GreenKitchenStories
 • 17.04.2011

  Jeg fik bare lige lyst til at dele disse smukke billeder med jer. Det er en af mine yndlingsfotografer, Line Thit Klein, der har taget dem, og det er de smukke brædder fra Made a Mano, som er kommet i nye fine toner, som passer perfekt ind i vores nordiske indretning - tror snart jeg skal have investeret i et par stykker.

 • 13.04.2011

  Så har vi netop sendt søde Peter, som er den danske agent for Compagnie de Provence, ud af døren. Hele køkkenbordet har den sidste time været FYLDT med lækre cremer og sæber fra det skønne franske mærke, og vi dufter begge som en hel parfume-butik. Til gengæld har vi bløde hænder og arme af alle de lækre produkter vi har prøvet.

  Vi var noget ubeslutsomme og havde virkelig svært ved at vælge (fra) - så derfor endte vi med at tage nogle nye serier ind, som vi håber vores kunder vil synes rigtig godt om.

  For det første har vi valgt at tage luksus-serien version originale ind med duften 'Black noir - Jasmin' - fuldstændig himmelsk - og så gør det jo heller ikke noget, at den er lækker at se på vel?

  Så har vi valgt de helt nye duftpinde i varianterne Mediterranee, Lavande, Rose og den friske Verveine - dem glæder vi os vildt meget til at få ud på vores badeværelser.
  Og så kunne vi ikke helt komme udenom Compagnie de Provences nye Limited Edition sæber 'Heaven' og 'Hell' - de er grafisk illustreret af en fransk artist kaldet iLK, hvis baggrund er fra street art og hip hop. Sæben kommer i en fin gaveæske og har en fantastisk citrus-agtig duft.
  Til sidst så var vi nok lidt egoistiske i vores køb. Vi er begge så heldige at have en rejse i udsigt allerede i maj og der mangler vi altid plads i kufferten - specielt til alle vores lækre shampoo, shower gel og body lotion. Så da Peter viste os de små nye rejsepakker var vi solgt - dem måtte vi have.
  Nå...nu må vi hellere se at få dem lagt på hjemmesiden :-)
 • 13.04.2011

  Jeg synes I alle skal tage et kig forbi Heidi Hallingstads skønne blog i dag - hun har samlet sine favorit påskeæg, og vi synes mægtig godt om nummer 7 :-) Det må da være den oplagte værtindegave til påskefrokosten!

  Du kan læse Heidis blogindlæg her og nedenfor se det fine billede, hun har sammensat - hun er virkelig dygtig til det der, og super kreativ. I blogindlægget finder du links til diverse forhandlere.

 • 12.04.2011

  Bente Elgar, som har den norske blog 'Hjemmescenen' har blogget om et køb, hun har gjort hos os - og vi blev simpelthen så glade for at læse hendes indlæg, at vi synes du også skulle have muligheden. Tænk at en pude kan skabe så meget glæde :-)

  Du kan se Bentes billeder af puden her:

 • 11.04.2011

  Stilheden på bloggen de sidste par dage har dels skyldtes det gode vejr :-) men også, at det er væltet ind med fantastiske varer fra By Nord. Vi synes selv de er noget ud over det sædvanlige og har derfor valgt at spørge designer Hanne Berzant lidt ind til hendes inspirationskilde denne sæson.

  Her kan du først se de skønne nye puder og længere nede kan du læse Hannes svar på vores spørgsmål og se hendes private inspirationsbilleder. God fornøjelse.


  Her får du Hannes svar på vores spørgsmål!
  Hanne, du har designet seks nye puder med fotoprint fra Island. Hvordan fik du den idé?
  Jeg har længe ville på en inspirationstur til Island og i oktober sidste år tog jeg afsted med min mand og fotografveninde Mew. Jeg ville prøve at mærke den vilde natur på egen hånd, og det blev en kæmpe oplevelse. Den rå, barske natur og vilde lys gav mig en fornemmelse af, at naturen fylder mere end menneskets tilstedeværelse. Vi fotograferede løs i 3 dage og valgte også at gå tæt på naturen som fortæller sin helt egen historie.

  Hvordan arbejder du helt konkret med at skabe et print som dem fra Island?
  Jeg gennemser nøje alle fotos og prøver at skabe en rød tråd- det er ikke helt nemt at formalisere alle smukke billeder til print. Det kræver et grafisk øje og et overblik, som jeg igennem mange års arbejde har oparbejdet mig.

  Hvorfor passer disse puder helt perfekt ind i By Nords koncept?
  Fordi de er rå og fordi farverne er nordiske.

  Kan du løfte sløret for, hvad du arbejder på til næste sæson?
  Jeg arbejder på nye spændende strukturer fra naturen – og så arbejder jeg på masser af julepynt med inspiration fra de nordiske skove.

  Hanne har givet os lov til at vise hendes private billeder fra inspirationsturen til Island. Billederne er taget af fotografen Mew