06.04.2011

Den 1. maj får vi nøglerne til den bygning, der skal blive vores fremtidige showroom, kontor og lager. Stedet hvor vi vil komme til at tilbringe en masse skønne timer hver dag året rundt. Derfor glæder vi os naturligvis som små børn til at skulle indrette det og sætte det i stand. Vi drømmer om et lidt råt og rustikt udtryk. Rå gulve, højt til loftet, lyst, lækkert og med et nordisk look. Moodboards, lækker kaffe-maskine, sofa med skønne puder, store skriveborde og masser af lækker lagerplads.

I vores søgen efter inspiration faldt vi over Kvadrats showrooms overalt i verden - det er lækre omgivelser de har. Kender du nogle showrooms du gerne vil dele med os, så smid endelig en kommentar. Vi har brug for al den inspiration vi kan få.

3 Responses to Lad os få de nøgler...

  • Her er lidt inspiration til det rå look :-) http://www.ideastosteal.com/2011/04/garasje-kontor/Vi glæder os til at høre mere!

  • Tine det er jo intet mindre end FANTASTISK :-) Det er total råt og cool - lige vores (din?) smag :-) Tak for tippet. Det er hermed printet ud og hængt op på vores moodboard :-)Og I skal nok få opdateringer når vi først går i krig. Vi glæder os til at vise før/efter billeder!

  • Tænkte nok at det kunne være noget for jer :-)Jeg skal nok holde øjnene åbne, hvis jeg falder over mere.

Kommentarer