24.04.2011
Mens vi andre har nydt påsken i varme danske himmelstrøg, så har de to kvinder bag Manostiles, Heidi og Mette, været et smut i Indien for at arbejde på deres kommende kollektioner - og vi har været så heldige at få lov til at tage et dyk ned i deres private foto-album. Kig med her og få et sjældent indblik i arbejdet bag de smukke produkter:
Her ser vi Mette i fuld gang med at kigge på forskellige lækre indiske stoffer. Den opmærkomme Manostiles-fan vil spotte deres seje shopping-net, som Mette har over skulderen :-)

Her er Heidi i et showroom hos deres indiske leverandør. Hun er i fuld gang med at arbejde med mønstre til en masse nye lækre produkter. Her besluttes blandt andet kvaliteter og de små vigtige detaljer.
Mette arbejder også på højtryk!
Heidi og Mette besøgte også en fabrik, hvor de laver håndlavet papir. På billedet ser vi to kvinder, der skiller det håndlavede papir fra de net der har adskilt dem. Denne metode er over 400 år gammel og alt overskuds bomuld bruges og blandingen består af opblødt bomuld og rosenblade. Hele fabrikken duftede af rosenblade har Heidi fortalt. 
Her kan man se den bunke af rosenblade som er plukket lokalt og som iblandes den bomulds vandblanding - som til sidst bliver til håndlavet papir.
Der blev også tid til lidt afslapning ved hotellets pool!

Og....lidt indisk fodmassage! Ser skønt ud!

Her kigger de på kvaliteter og tykkelser - på blandt andet magasinholdere.

Vi gætter på, at dette er en test af Manostiles' kommende tekstildesign på æske - det ser i hvert fald meget Manostiles-agtigt ud - og det er et super flot par.
Heidi: "Hvad skal vi dog vælge?"
Hvem ville ikke gerne spise morgenmad i disse skønne omgivelser?
Heidi & Mette får en pose med samples med hjem.
Vi siger tusind tak til Heidi & Mette fordi vi måtte kigge med - vi glæder os rigtig meget til at se resultatet af jeres hårde arbejde til efteråret. 

2 Responses to Med Manostiles i Indien

  • Anonymous on 02.05.2011 at 12:51 said:

    Thank you for sharing this. It's great to see Mette and Heidi in their working environment if not their usual one. The new products look wonderful. Very exciting. Rachel.

  • Thank you for your comment Rachel - we are glad you enjoyed it. And we totally agree - the new products look fantastic.

Kommentarer