Arkiv: Maj 2011

 • 31.05.2011

  Kender I det når solen skinner og den største luksus er at kunne åbne terrassedøren og føle at man sidder ude i solen, selvom man faktisk laver ting indenfor - når man kan trække solen og den friske luft helt ind i huset. Se det er skønt. Og derfor drømmer jeg også om store glaspartier med skydedøre, således at man for alvor kan åbne op og gøre inderummet til en del af uderummet.

  Billedet er fra Anna-Malins skønne blog 
 • 26.05.2011

  I går var vi på besøg hos Hay House på strøget i København. Vi havde møde med deres søde sælger Christine om at blive forhandler af deres lækre designs - og vi fik skam lov :-) Skønt. Hay er jo et fantastisk designfirma, der gang på gang sender fantastiske designs ud i butikkerne, så vi er virkelig glade for at kunne få deres varer på vores hylder (meget snart).

  Nedenfor blot et lille udpluk af de varer vi glæder os til at præsentere for jer - I kender måske allerede en del af dem?

  Viskestykker på stribe!

  Smukke grafiske print og farver på de nye viskestykker!

  Little Nobody til de små i familien!

  Picture It er en anderledes og moderne fotoramme!

  De flotte Dot puder i et hav af flotte farver!
  Sengetøjet er silkeblødt og lækkert!

  Smukke smukke smukke designs!

  Lige til at hoppe i - ik?

  Fold Unfold dugen som blir et kæmpe hit!
  Woody reol som vi er ret så forelskede i!

  Tray Table - enkle og fine!

  Det smukke DLM bord i skønne farver
  En træt mor tester About a Chair
 • 25.05.2011

  Jeg er nyforelskede i Bornholm og elsker alt der har med den ø at gøre. På et af vores mange besøg på diverse lækre restauranter og cafeer faldt jeg over de mest fantastiske drikkevarer fra Bornholms Mosteri - og jeg synes lige jeg vil dele den rørende historie bag. For ikke nok med, at de har lækker emballage og smager himmelsk, så støtter købet af dem faktisk også et rigtig godt og prisværdigt formål.

  Siden 2006 har bornholmere på understøttelse eller med handicap nemlig kunnet arbejde på Bornholms Mosteri som er et kommunalt projekt i Svaneke. Der beskæftiges op til 15-20 personer, som har behov for at arbejde og lære i deres eget tempo. Projektet er i dag blevet en stor succes og leverer til restauranter og cafeer i København og flere steder på Sjælland. Udover lækker cider og saft, så producerer Bornholms Mosteri også honning og marmelade.

  Jeg blev naturligvis nødt til at købe nogle flasker med hjem!

 • 24.05.2011

  ...er unægtelig stor. Og hvor er det bare en daglig glæde at pakke andre folks pakker ind hver dag. Når folk tilmed har bedt os om at skrive et lille kort, så er det så sjovt, rørende og dejligt at læse, hvilke søde hilsner vi skal sende med pakkerne. Ja, det er ren gavehumør året rundt.

  I dag har vi siddet og kigget lidt på nyt gavepapir og indpakning. Vi har jo en helt klar stil, men det er rart at finde inspiration og få nye gode ideer. Vi elsker at bruge meget neutrale farver til papiret og så peppe gaven op med noget fedt bånd. For eksempel fiskesnøre, lædersnor, anderledes tape eller andet lækkert.

  Hvad kan du godt lide? Og hvornår synes du, at en gave er pakket virkelig flot ind?

  Og hvad synes du for eksempel om nedenstående billeder fundet på den britiske webshop Cox & Cox?

 • 18.05.2011

  Så skal vi da ellers lige love for, at vi har fundet det ultimative designer-hotel - og så lige i nærheden. Det er da næsten for godt til at være sandt. Comwells nyeste skud på stammen er Bella Sky i Ørestaden. Hotellet er tegnet og designet af 3XN og det er indrettet af TEA.

  Vi kan kun sige, at vi er solgt - og måske vores næste 'personale-tur' skal gå en tur sydpå. På 17. etage i tårn 2 har de nemlig indrettet en helt særlig etage kun for kvinder. Etagen har fået navnet Bella Donna og værelserne er baseret på de ønsker og behov, der giver tryghed og velvære for kvinder, når de er væk hjemmefra. De 20 kvindeværelser er i moderne design efter nordisk tema  (fantastisk) med tydelige referencer til bygningens arkitektur og naturlige lys. Her er hvide overflader og hvidpigmenteret ask i kombination med møbler i klassiske organiske bløde former og farver. Værelserne er indbydende og tekstilerne er valgt med omsorg for både den ”klassiske” og den ”moderne” kvinde. Jamen kunne det være mere oplagt! Afsted med os!

 • 16.05.2011

  Så kan man da snakke om at trække himlen ind i huset. Fantastisk!

  Tak til Lotta Agaton for de fine billeder.
 • 08.05.2011

  Vi har på vores Facebook side givet vores 'venner' en rabatkode på 20%, da vi i dag rundede 200 venner :-) Hvis du også bliver venner med os på Facebook, så kan du selvfølgelig også benytte dig af rabatkoden helt frem til på torsdag!

 • 06.05.2011

  Jeg elsker keramik! Og specielt når man kan se at det er kvalitet. Og det er der ingen tvivl om, at disse skønne sager fra australske Mud er. Den matte finish og de lækre pastelfarver er lige min smag og jeg ville meget gerne starte en samling af...tja...alle farver :-) Måske min mor og jeg skulle gøre noget aktivt for at få disse herligheder til Danmark. Hvad siger du?

  Billederne er taget af australske Jillian Leiboff og lånt på bloggen decor8.
 • 02.05.2011
  Hos Søren Rose Studio arbejder de her i foråret blandt andet på en mindre kollektion af håndlavede lamper. Lamperne består af enkeltdele, som er håndplukket fra butikker i New York, og herefter er delene sammensat på utraditionel vis. Collagerne nedenfor (som vi er helt vilde med) udtrykker det univers, som Søren Rose Studio arbejder med i kollektionen af lamperne. Lamperne, som er limited edition, udstilles til en event i deres studio i juni.

  Tak til Mette Risbæk for blogindlæg og Rum for at bringe disse billeder.

 • 02.05.2011

  Ej, ej, ej hvor er de flotte. Jeg guffer lige en håndfuld nødder og rosiner for at undgå total sukker-craving. Hold nu op det ser lækkert ud. Fra Agnes Cupcakes - naturligvis.