18.05.2011

Så skal vi da ellers lige love for, at vi har fundet det ultimative designer-hotel - og så lige i nærheden. Det er da næsten for godt til at være sandt. Comwells nyeste skud på stammen er Bella Sky i Ørestaden. Hotellet er tegnet og designet af 3XN og det er indrettet af TEA.

Vi kan kun sige, at vi er solgt - og måske vores næste 'personale-tur' skal gå en tur sydpå. På 17. etage i tårn 2 har de nemlig indrettet en helt særlig etage kun for kvinder. Etagen har fået navnet Bella Donna og værelserne er baseret på de ønsker og behov, der giver tryghed og velvære for kvinder, når de er væk hjemmefra. De 20 kvindeværelser er i moderne design efter nordisk tema  (fantastisk) med tydelige referencer til bygningens arkitektur og naturlige lys. Her er hvide overflader og hvidpigmenteret ask i kombination med møbler i klassiske organiske bløde former og farver. Værelserne er indbydende og tekstilerne er valgt med omsorg for både den ”klassiske” og den ”moderne” kvinde. Jamen kunne det være mere oplagt! Afsted med os!

2 Responses to Et dobbeltværelse med udsigt -tak!

  • ELSKER DET! Har udsigt til det fra Teglholmen hvor vi bor. Kan ikke komme derud hurtigt nok og suge til mig. Det falder jo lige i min smag:-)

  • Samme her :-) Hvis det bare er halvt så smukt i virkeligheden, så ved jeg godt, hvor vores næste firma-seminar skal holdes :-)

Kommentarer