24.05.2011

...er unægtelig stor. Og hvor er det bare en daglig glæde at pakke andre folks pakker ind hver dag. Når folk tilmed har bedt os om at skrive et lille kort, så er det så sjovt, rørende og dejligt at læse, hvilke søde hilsner vi skal sende med pakkerne. Ja, det er ren gavehumør året rundt.

I dag har vi siddet og kigget lidt på nyt gavepapir og indpakning. Vi har jo en helt klar stil, men det er rart at finde inspiration og få nye gode ideer. Vi elsker at bruge meget neutrale farver til papiret og så peppe gaven op med noget fedt bånd. For eksempel fiskesnøre, lædersnor, anderledes tape eller andet lækkert.

Hvad kan du godt lide? Og hvornår synes du, at en gave er pakket virkelig flot ind?

Og hvad synes du for eksempel om nedenstående billeder fundet på den britiske webshop Cox & Cox?

4 Responses to Glæden ved at give..

  • Har endnu ikke prøvet at få en indpakket gave fra jer - det har jeg til gode. Indpakning er for mig altid det halve af gaven, især når der er lagt tanke og kreativt i glæden ved at give.Forresten, super lækker sort bånd i har fået trykt til indpakning.

  • Anonymous on 24.05.2011 at 18:54 said:

    Jeg er både til lækkert tykt papir og det mere enkel "brune", det vigtigste er at man kan se at der er gjort noget ud af indpakningen.

  • Jeg synes det er super fint og lækkert, men en lille bitte smule uoriginalt. Vi arbejder på højtryk på smukt gavepapir, både store ruller til jer forhandlere og til forbrugeren. Vi håber det kan inspirere jer til flotte gaver:-)

  • Marianne - vi er helt enige. Der findes ikke noget bedre en indpakning hvor man kan se, at der er gjort noget ekstra ud af det - det må du bestemt have tilgode :-)Heidi, det lyder virkelig spændende. Det vil vi glæde os til at se :-) Og husk, vi er altid friske på et sneak peak :-)

Kommentarer