Arkiv: Juni 2011

 • 30.06.2011

  I dag øver vi os på kreative opstillinger. Vi ville egentlig gerne have råd til at hyre en boligstylist - men det har vi ikke, så vi må forsøge selv. Og ja, så er vi sultne....derfor dette billede!

 • 28.06.2011

  Vi er SÅ nysgerrige - og specielt i forhold til andres hjem - og i særdeleshed i forhold til kendissers hjem. Så når Courtney Cox åbner dørene til sit Malibu retreat for Elle Decor, så må vi naturligvis klappe i hænderne af begejstring. Og sikke et hjem. Man kan lige forestille sig, hvordan Courtney og Jennifer sidder på den lækre terrasse og nyder en kold drink, mens de snakker om de gode gamle dage! Ja, misundelse er en grim ting - men det er (sgu) lidt svært ikke at blive det :-) Og for øvrigt tak til Allan & Tine for at have gjort os opmærksom på det.

  Dejlig solskinsdag til jer alle!

 • 23.06.2011

  Det dejlige ved at blive en mere veletableret webshop er, at leverandørerne pludselig ringer til os i stedet for, at vi skal henvende os til dem. I dag ringede Morten fra Architectmade for at høre om ikke deres produkter skulle lande i "vores indbydende og lækre webshop" - ja, det sagde han rent faktisk, men han er selvfølgelig også sælger, og vi er modtagelige for komplimenter.

  Og jo - det kan da meget vel være, de skal det. I morgen kommer han i hvert fald forbi for at præsentere udvalget - og vi har da allerede et par favoritter. Træ er jo vores favoritmateriale og her har de da i hvert fald en del at byde på.

  Kender du Architectmades produkter? Og de kendte designere bag?

 • 16.06.2011

  Indrømmet. Jeg er faktisk lidt af et rodehoved. Det mener min kæreste i hvert fald. Og det er egentligt underligt. Jeg elsker når vores hjem er ryddeligt, rent og pænt, men jeg må også give ham ret i, at det tit er mig, der kaster ting overalt og efterlader kaffekopper, bøger, tøj mv. rundt omkring i huset i stedet for at sætte det på plads. Jeg kalder det organiseret rod - for jeg ved jo, hvor tingene er, og jeg kan for det meste altid finde mine ting igen.

  Dette billede faldt jeg over på bloggen Helt Enkelt og jeg synes, det er så fint. Egentlig ret rodet, men på den organiserede måde :-)

 • 10.06.2011

  I disse dage modtager vi så mange lækre varer, at vi næsten ikke kan overskue det - det ville være rart, hvis det blev spredt lidt mere ud :-) Men det er samtidig også SÅ skønt langt om længe at se de varer, vi bestilte helt tilbage i februar. Her til morgen modtog vi en stor sending fra Manostiles. Lækre og fine melamin varer, som vi glæder os til at tage i brug på terrassen, på picnic eller blot til hverdag. Og naturligvis til at sende ud til en masse forventningsfulde kunder! Men det er altid spændende om det man har købt ind nu også bliver et hit - bare fordi vi kan lide det, er det jo ikke ensbetydende med, at vores kunder kan. Vi får at se - vi ELSKER det i hvert fald!

 • 09.06.2011

  ...slå blir du nødt til at slå et smut forbi Hans Alf Galleri i den københavnske Kødby. Her har Maria Rubinke til huse, og hun er en fantastisk kunstner, som jeg var så heldig at møde for et par uger siden, i forbindelse med en bog jeg er ved at skrive om iværksætteri. Maria laver de smukkeste, mest opsigtsvækkende og på sin vis både uhyggelige og morsomme porcelænsfigurer. Og lige netop nu kan du altså se dem i DK - de har været 'gidsler i Holland,' som Maria udtrykker det på Facebook :-)

  Og hvis ikke du er så heldig at kunne komme til København og se dem, så kan du se et meget lille udpluk fra den smukke bog, jeg var så heldig at få (og billederne er taget med min Iphone - så beklager kvaliteten)! Og så kan du naturligvis se meget mere på denne side.

 • 09.06.2011

  Vi er i fuld gang med at pakke disse skønne sager ud fra Louise Roe. Dem har vi godt nok ventet længe på. Der en masse forskellige lækre strikpuder og så vores all-time-favourite - tubeplaiden - som er lige til at kravle ned i, og som sikrer, at du aldrig fryser tæerne :-)

 • 08.06.2011

  På vores webshop er vi ikke rigtig gået helhjertet ind i børne-ting....endnu...for det vil vi nemlig rigtig gerne. Vi skal bare lige finde det rigtige! I vores søgen er vi faldet over det svenske modemærke Acne's nyeste satsning, Acne JR, som laver børnelegetøj. Og vi må sige, at det ser lækkert og kært ud. Er der nogen af jer, der synes det samme? Se for eksempel det fine trommesæt - det er da ikke til at stå for vel?

 • 07.06.2011

  ...så ville vi lige sende jer alle et lille opmuntrende 'smil'! Ha en dejlig dag!

  'Smilet' er lånt fra den fine blog Holmberg Everydayliving
 • 06.06.2011

  ....jeg havde uendelig plads og uendelig meget overskud. Så ville min garderobe se således ud!

  Tak til La maison d'Anna G for inspiration!