Arkiv: Juli 2011

 • 29.07.2011

  Kender I det med, at man konstant river opskrifter ud af bladene, og så ender de i en eller anden skuffe, og når man så en gang om året rydder op i den skuffe, smider man dem ud. Nogenlunde sådan foregår det hjemme hos os...hvert år. Derfor er jeg meget begejstret for disse kort, som man kan printe gratis hos Sciccors.Paper.Wok. Det vil da gøre det muligt at få dem bedre organiseret og så rent faktisk kun nedskrive dem, som man rent faktisk har testet og som man synes om.

 • 28.07.2011

  Lige et lille snapshot fra privaten, hvor min kæreste Søren og jeg har fået hængt den fine plakat fra Therese Sennerholt op. Det var en forlovelsesgave fra mine forældre, og den symboliserer på fineste vis, hvad Søren og jeg drømmer om og arbejder hen i mod. De vise ord er "Choose a job you love and you will never have to work a day in your life." Plakaten er købt på Therese Sennerholts webshop og rammen er fra Ikea.

 • 25.07.2011

  Jeg bliver altid fascineret, når kreative mennesker fornyr deres hjem og laver egne, personlige løsninger. Som for eksempel denne trappe. Jeg ved ikke om jeg lige ville male den neon orange, men modigt det er det. Og der er med garanti ikke andre, der har sådan en trappe.

  Tak til Bodie and Frou
 • 20.07.2011

  ....ser mit sofa-arrangement ikke så pænt, sammenhængende, lyst og lækkert ud?

  Tak for inspiration La maison d'Anna G
 • 19.07.2011

  Ro

  Når jeg ser dette badeværelse får jeg bare lyst til at slappe af, krybe i bløde badetøfler og en morgenkåbe. Drikke grøn te og tage et varmt bad. Smukt, nordisk og rent. Lige mig!

  Bodie and Fou
 • 18.07.2011

  Nu varer det ikke længe inden alle vi butiksejere igen kan gå shop-amok i nye lækre varer. Vi skal naturligvis igen i år på Formland messen i Herning, og så skal vi for første gang på messe i Paris - det glæder vi os meget til. Og vi skal naturligvis nok dele vores oplevelser her på bloggen.

  Louise Roe er en af vores yndlingsdesignere, og hun har løftet sløret for to af hendes kommende nyheder. Vi er solgte og glæder os meget til at se det live i Herning i august. Du kan få et lille preview her:

  Viskestykke med fotoprint af hvidt porcelæn
   lavet i lækkert kraftigt bomuld og så er
  det ekstra stort, nemlig 60 x 90 cm

  Viskestykke med fotoprint af hvide kaffekopper
  og skåle. Igen i stort format og top lækker kvalitet.

  Sengetøj i det skønneste bomuldssatin med print af fjer i en sart grå farve.
 • 18.07.2011

  Altså, når nu den træterrasse alligevel skal bygges, så kunne det da være smart at få indbygget et lille bassin :-) Ser godt nok dejligt ud!

  Billeder fra mokkasin
 • 14.07.2011

  Bolig magasinet har i denne måned en rigtig god guide til kunst på væggene. Vi mangler det i den grad hjemme hos os, men jeg synes det er svært at få taget hul på. Faldt lige over dette kunstværk - det var jo også en mulighed. Jeg ved, at min farmor har et helt mågestel fra Royal Copenhagen, som jeg gerne må arve før tid - måske det var en mulighed!

  Tak for inspiration Bodie and Fou
 • 14.07.2011

  Vi kunne godt bruge en fælles kalender herhjemme. Og ikke en af de der kedelige nogle, man kan købe i boghandleren, men måske en lidt mere finurlig eller personlig en af slagsen. Måske a la denne nedenfor. Håber bare man ikke skal hamre 30 søm i væggen, for så skal jeg godt nok være sikker på, at jeg hænger den det rigtige sted første gang :-)

  Lånt af La maison d'Anna G
 • 13.07.2011

  Normalt er det ikke god blog-skik sådan at lave direkte reklame, men jeg bliver simpelthen nødt til at gøre dig opmærksom på, at vi har nedsat en masse populære varer, som vi kalder sommer-tilbud - og nogle helt op til 50 %.

  Og ikke nok med det - hvis du slår et smut forbi en af vores favorit bolig-blogs, Bungalow5, så kan du få en rabatkode, der giver dig 20% på alle andre varer i butikken. Jo...det er skam rigtigt. Og der er mange, der allerede har benyttet sig af det :-) Del det gerne med dine bolig-interesserede venner :-)

  Her er vores nedsatte favoritter:

  Puden Grey Rock, By Nord, nedsat fra 599 til 449 kr
  Taske fra Louise Roe, nedsat fra 999 til 599 kr. 

  Mano windowbox, Manostiles, nedsat fra 119 til 89 kr

  Lækker sommer-kåbe fra Karmameju, nedsat fra 899 til 699 kr.