19.08.2011

Rigtig god weekend til alle jer derude. Vi er specielt glade i dag. I går fik vi fejret min brors 18 års fødselsdag - og vejret holdt til vores havefest - og i dag pakker vi taskerne og forbereder os til en hel dags powershopping på Formland messen i Herning i morgen. Vi glæder os til at dele alle nyhederne med jer. Og i denne anledning hvad er så mere passende end Therese Sennerholts nye 'Happy' postkort! (Og ja, vi er ret vilde med Therese Sennerholt :-)

5 Responses to Happy weekend

  • God tur - glæd jer :-) Terese Sennerholt er jo også fantastisk, så jeg forstår jer godt!! Knus; Heidi

  • Mange tak! Du har måske allerede været derovre?! Så du noget, vi ikke kan leve uden? KH Camilla

  • Hej igen - ja, jeg var der nogle timer i går, og der er masser som man ikke kan leve uden :-) Og vores fælles favorit, Louise, havde jo selvfølgelig en stand kun med "must-haves" :-) New Note området kan også anbefales! Hyg jer!

  • Tillykke med brormand - glæde og små statements kan man ikke få nok af :-D

  • Anonymous on 19.08.2011 at 20:07 said:

    Åh, tack för varma ord om mina alster. Vad kul att ni tycker om Happy-korten. Stort tack för det. Önskar er en härlig helg. //Therese Sennerholt

Kommentarer