10.08.2011

Jeg har altid været fascineret af tanken om en husbåd. Tænk sig...hvis man pludselig blev møg-træt af det hele, så kan man bare sejle ud i det blå. Ved ik om det rent praktisk er sådan lige til - men tanken er da befriende. Det er ligesom ikke 'fast' ejendom i klassisk forstand :-)

Denne fine husbåd er stylet af Rue Verte Plus' team af dygtige stylister. Nyd billederne. Det gjorde vi.

2 Responses to Husbåd i KBH

  • Helt enig - rigtig, rigtig flot :-) Har også en lille drøm om at bo på en husbåd, men sådan rent praktisk så tror jeg aldrig helt det kan lade sig gøre - men det ser bare så hyggeligt ud :-) Og tak for de fine varer som kom med posten i sidste uge! Jeg har lige i mellemtiden været på ferie, men jeg skriver lige en mail til jer hurtigst muligt :-) Ha' en dejlig dag! Knus; Heidi

  • Håber du har haft en dejlig ferie, Heidi. Og dejligt, at du er glad for din bestilling :-) Knus Camilla

Kommentarer