04.08.2011

...i hvert fald for os forretningsdrivende. I går havde vi den helt store brainstorm på interessante adventspakker, kalendergaver, julegaver og indpakning. Vi klippede ud af magasiner og søgte på nettet og vores gulv er lige nu et stort sammensurium af alle vores ideer. Indpakningen er vi meget i tvivl om. Eftersom vi sidder med bare arme og ville ønske vi sad ude i solen er vi måske meget tilbøjelige til en frisk og sommerlig indpakning som den på billedet - men går det mon an i december?

4 Responses to Julen kommer nærmere...

  • Hellere en elegant og original indpakning som dem på billedet end noget alt for julet. Jeg synes det er flot hvis indpakningen ikke er for spraglet så pakkerne under træet klæder hinanden og kan tåle at ligge fremme nogle dage før juleaften - hvis altså man ikke har for mange nysgerrige pilfingre i huset ;-)

  • Tak for dine input Karen! Ha en dejlig solrig dag.

  • Anonymous on 11.08.2011 at 01:19 said:

    Synes måske det blå er en tand for forårs-agtigt... men mønstret er lækkert, måske i en lidt mørkere farve som lilla, eller jordfarver :) Men meget elegant er det helt sikkert!Susanne

  • Hej Susanne. Ja, du har fuldstændig ret - vi finder det heller ikke så julet. Vi må helt sikkert over i nogle varmere og mere vinterlige farver. Men derfor behøver det jo ikke altsammen at være juletræer og røde hjerter :-)Ha' en dejlig dag.

Kommentarer