11.08.2011

Og derfor var vi ikke et sekund i tvivl om, at Aymaras lækre strikvarer ville være noget for os. I går var vi inviteret ind til møde i Aymaras hyggelige showroom på Gammel Mønt i København. Inde i en lille baggård finder man det hyggelige glashus, hvor der gemmer sig skønne, skønne sager. Hvis jeg havde råd ville jeg hver dag klæde mig fra top til tå i deres lækre striksager - lige fra cardigans til kjoler, huer, handsker, halstørklæder og den fantastiske morgenkåbe som jeg er fuldstændig fortabt i. Og i mit hjem skulle hver en stol, sofa, seng og enhver hyggekrog have en plaid i det blødeste, reneste og luksuriøse bolivianske Cashllama (lamaens svar på cashmere). Og så hjælper det jo en hel del på den sociale samvittighed, at Aymara er et fair trade projekt med fokus på uddannelse, social ansvarlighed og miljørigtig produktion.

Alle de smukke farver, vi kan vælge imellem.
Morgenkåben som blir mit største ønske til jul

1 kommentar til Lidt luksus skal være for alle...

Kommentarer