08.08.2011

I dag starter vores store shoppemarathon. Modeugen er ovre og nu er det os boligentusiasters tur til at shoppe amok i alle de nye efterårsvarer. Første stop var Karmameju og sikke et møde. Vi svæver stadig på en lyserød sky af velvære og ren forkælelse (TAK Karina og Tina).

Så lækkert og sundt så bordet ud her til morgen. Vi fik lækker grøn te med frisk mynte i, smoothies, vand og sunde snacks. Og så blev der ellers set, duftet og rørt på alle de skønne nye produkter i 100% spa serien. Men først.......skulle vi lige have vasket hænder :-)
Og så blev der ellers snakket om alle de nye lækre varer.
Blandt andet flere lækre håndlotion og sæber, bodyshower i lækre dufte, nye farver håndklæder, nye bademåtter, plaider i nye farver, fleecetæpper i børnestørrelse og den populære fleecekåbe til de helt små - et sikkert hit :-)

Vi blev begge ret forelskede i disse 'handsker' eller wrist-warmers og kom til at købe dem med hjem til os selv :-) Mon ikke vi også skal have dem i butikken.
Og en rigtig forkælelsesdag afsluttes efter Karmamejus filosofi med en gave (det kan vi lide :-), og vi gik således derfra med hver vores goodie-bag. En af de lækre nye bademåtter, den prisbelønnede calm balm i rejsestørrelse og deres nye lækre katalog, som er en fin notatbog.

 Fantastisk dag, fantastiske mennesker og fantastiske produkter - hvad mere kan man ønske sig? Nå jo, vi mødte også Mette Skjærbæk som er designeren bag lækkerierne.

1 kommentar til Ren forkælelse hos Karmameju

Kommentarer