Arkiv: September 2011

 • 28.09.2011

  Tror altså jeg skal have overtalt min mor til at det her skal ind i butikken. Er der nogen af jer derude, der bruger det? Sort of Coal er naturligt kul og fremstillingen er baseret på en flere hundrede år gammel, traditionel japansk metode. Kullet anvendes for eksempel til at rense dit drikkevand idet det opsuger f.eks. klorin og andre ubehagelige smage og lugte fra drikkevandet, imens der frigives naturlige mineraler til vandet. Endvidere er kullet i stand til både at blødgøre og optimere vandets smag.

 • 25.09.2011

  Den norske duo Darling Clementine har lavet disse skønne print. Vi mangler en ny kalender på kontoret og deres kunne meget vel være et fint (og sjovt) bud.

 • 22.09.2011

  Faldt over disse smukke billeder fra Susanna Vento og måtte lige dele dem med jer. Får sådan lyst til mere orden og kant i mit køkken!

 • 13.09.2011

  I fredags lukkede vi cahetu og drog til byernes by - Paris. Årsagen var den simple, at vi synes det var på tide at opleve Maison et Object messen og se om det var noget for os. OG så var det da et meget godt påskud for en lille escape til en vidunderlig by - som vi holder meget af.

  Vi ville rigtig gerne have delt en MASSE billeder fra messen med jer. Men Camilla blev simpelthen overfaldet og antastet af vrede udstillere, hver gang hun tog et billede - eller lagde an til det. Faktisk lidt komisk. Vi havde fået indgangskort af Karmameju, som vi jo gik rundt med om halsen, og de andre udstillere troede måske, vi var ude på at stjæle deres designs :-) Så vi pakkede kameraet væk og tog altså derfra uden rigtig at få nogle billeder.
  Men faktisk så var der egentlig ikke så meget at tage billeder af. Vi tror vi er blevet bekræftet i, at dansk design er for os. Hver gang vi faldt over en stand, vi synes om, så viste det sig at være en dansk designer. Og det kan vi bare være stolte af. Det var en fornøjelse at se alle de danske udstillere og deres fyldte stande. Vi opholdt os naturligt en del hos de søde kvinder fra Karmameju :-) her var der lækre smoothies og bløde sofaer til vores trætte kroppe. De mange haller var ved at tage livet af os og danske Formland er barnemad ved siden af. Se bare her, hvor enormt det er:
  Vi nåede at få et enkelt billede :-) Camilla er HELT vild med tekander - og specielt de asiatiske af slagsen. Vi faldt over en stand, hvor de havde dem i alle farver - sågar en der matchede min bluse :-)
  Efter to hårde dage på messen tillod vi os en dag med sightseeing i går, hvor Camilla havde fødselsdag. Adskillige gange på vores tur har vi frekventeret de små bagerier - og hvor er det godt (for vægten) at de ikke findes på hvert gadehjørne i Danmark :-)
 • 08.09.2011

  ...i en lampe. Mit hjertes udkårne i disse tider er &traditions smukke Milk lamp. Jeg er simpelthen hovedkulds forelsket og har det sidste stykke tid spottet den flere og flere steder. Både i magasiner, i butikker og hos forretninger/virksomheder. Jeg tror den forfølger mig :-) Hvad siger du? Kunne du også gå hen og blive lidt småforelsket? Billederne her er fra Sankt Petri Hotel i København.