24.10.2011

Stearinlys er en hyggelig ting, nu hvor mørket kommer snigende - både indenfor og udenfor. Jeg har gjort efterårsklar i haven denne weekend ved at plante krukker til med smuk lyng, samt placere en hyggelig lanterne, som vi kan nyde inde fra stuen hver aften.

Vil du se vores idé til udendørs efterårshygge, så se denne video, hvor min mor som noget nyt optræder på slap line :-) Som et nyt tiltag hos cahetu, vil vi nemlig til at demonstrere produkterne på video - fortæl os gerne, hvad  du synes om det :-)

1 kommentar til Lys i mørket

  • Hej! Hvor ser det bare fint ud - ingenting er som lyng og levende lys her i efteråret :-) Anbefaler jeres video på det varmeste - det giver et helt andet indtryk at se produkterne "live", og din mor gør sig da meget godt på den slappe line :-) Jeg tillader mig også at nævne for jeres læsere herinde at en sådan lanterne som er vist på billedet ovenover lige nu kan vindes på min blog - se lige her http://hallingstad.blogspot.com/2011/10/give-away-vind-en-smuk-lanterne.htmlHa' en dejlig efterårsuge!Knus; Heidi

Kommentarer