Arkiv: November 2011

 • 25.11.2011

  ...der havde (og kunne) lave denne smukke adventskrans. Den dygtige kvinde er Lene Samsø - boligredaktør på Liv - kransen består af et fad, bloklys, nodepapir, snor, kogler og hvis pels. Egentlig burde det jo ikke være rocket science. Jeg har snoren, lysene, fadet og koglerne - så mangler jeg bare nodepapir og hvid pels. Og hvor skaffer man så lige det inden søndag?

 • 16.11.2011

  Jeg har købt mig et af de smukke filigrantræer, som jeg virkelig synes er den mest geniale opfindelse. Ikke nok med, at jeg kan hive det frem år efter år - så kan det jo også bruges på andre tidspunkter af året end lige jul. Eksempelvis påske. Men nu er det først jul og da jeg ikke ejer et eneste stykke julepynt har jeg store indkøb foran mig. Og...efter grundig research er jeg nået til den erkendelse, at hvid jul lige er mig. Gerne i porcelæn eller papir. Og så skal jeg have fat i noget pynt lavet i træ og så som prikken over i'et de smukke sølv kogler og agern fra By Nord. Plexiglas og neon-farver er bandlyst :-)

  Her lidt billeder til inspiration.

  Julepynt fra Keramisk Kontor
  Fra Keramisk Kontor
  Thora Finnsdottirs smukke julepynt
  Fra House Doctors seneste katalog
  Kogle og Agern fra By Nord
 • 08.11.2011

  Se hvad jeg lige fik fat i her sidst på dagen. Kähler solgte ud af deres møbler og jeg var hurtig på Facebook og hapsede lige dette fine bord og bænk til vores showroom.

 • 08.11.2011

  De fleste jeg kender er trætte af det kolde (og grå) vejr. Men ikke mig. På en eller anden måde, så glæder det mig rigtig meget, at vi går den kolde (og forhåbentligt hvide) tid i møde. Jeg elsker jul og forleden da jeg så Tuborgs reklame for julebryggen i tv blev jeg så begejstret at jeg straks satte en jule-cd på. Glæder mig til at skulle pynte huset op med julepynt og ikke mindst til at lave det rigtig hyggeligt udenfor :-)

  Her får I lidt fin inspiration til den udendørs pynt, som jeg har hentet fra Femina: