16.11.2011

Jeg har købt mig et af de smukke filigrantræer, som jeg virkelig synes er den mest geniale opfindelse. Ikke nok med, at jeg kan hive det frem år efter år - så kan det jo også bruges på andre tidspunkter af året end lige jul. Eksempelvis påske. Men nu er det først jul og da jeg ikke ejer et eneste stykke julepynt har jeg store indkøb foran mig. Og...efter grundig research er jeg nået til den erkendelse, at hvid jul lige er mig. Gerne i porcelæn eller papir. Og så skal jeg have fat i noget pynt lavet i træ og så som prikken over i'et de smukke sølv kogler og agern fra By Nord. Plexiglas og neon-farver er bandlyst :-)

Her lidt billeder til inspiration.

Julepynt fra Keramisk Kontor
Fra Keramisk Kontor
Thora Finnsdottirs smukke julepynt
Fra House Doctors seneste katalog
Kogle og Agern fra By Nord
Kommentarer