13.12.2011

...en ny genistreg fra HAY. Enkelt, simpelt, moderne og super anvendeligt. Havde faktisk helt glemt, at vi havde bestilt dem. Vi så dem på formland i august måned, og så er de lige dukket op i dag. Men populære det er de. To timer efter jeg havde lagt dem ind på hjemmesiden kom den første bestilling med kommentaren 'det er jo lige det sofabord, jeg aldrig troede jeg skulle finde' :-) Jeg kunne faktisk godt selv trænge til et nyt sofabord. Mit er fra genbrug og kostede 75 kr - men det er super sejt og har tjent os godt. Men nu er det måske på tide med et nyt - eller to - for de kan jo mikses i størrelse og farver. Hvad siger I? Er de ikke fede?

5 Responses to Bella Coffee Table

 • Hvor køber man disse sofaborde ? :)I øvrigt go' jul!

 • Også god jul til dig :-)Du kan købe bordene på vores webshop:http://www.cahetu.com/maerket/hay.html

 • freja
  freja on 11.01.2012 at 10:04 said:

  De er super fine og havde jeg råd havde jeg købt et til mig selv. Det gamle sofabord i har, har du lagt billeder af det op?

 • freja
  freja on 11.01.2012 at 10:05 said:

  Ps. Godt job med bloggen

 • cahetuliv
  cahetuliv on 13.01.2012 at 11:13 said:

  Hej Freja,
  Tak for din kommentar :-) Og jeg er glad for, at du synes om bloggen. Jeg er jo ny her på Bloggers Delight, så jeg skal lige i gang :-) Men nej, jeg har ikke lagt et billede af mit gamle sofabord op :-) men det kommer måske snart. Overvejer at lave et emnefelt herinde, der hedder salgsblog, hvor jeg sælger ud af mine ting. Da jeg har butik skifter jeg jo tit mit boliginteriør, og det når aldrig at blive særligt slidt - bortset selvfølgelig fra bordet som har ægte patina. Ha' en god dag. KH Camilla

Kommentarer