Arkiv: Januar 2012

 • 31.01.2012

  Nogle har en forkærlighed for sko, andre for tasker eller noget helt tredje. Jeg elsker boliginteriør og nye ting til mit hjem kan gøre mig riiigtig glad :-) Jeg har da også længe gået og drømt om Milk fra &tradition, hvilket jeg også skrev om her.

  Så...da muligheden for at få den til spotpris bød sig, ja så slog jeg til. Og nu står den så fint på min bogreol - sammen med min Therese Sennerholt plakat. Teksten passer egentlig meget godt :-) 'Milk...you are in my heart'.

  Photobucket

 • 30.01.2012

  Jeg har den senere tid været på udgik efter uro'er og skal nok lave et indlæg snarest muligt med mine fund. Årsagen er, at jeg er i gang med at planlægge min kommende søns pusleplads :-) for han skal naturligvis have noget spændende at kigge på, når han nu (en del gange om dagen) skal ligge der :-)

  Men...uro'er er jo ikke kun for børn og kan naturligvis bruges mange steder i hjemmet. Her er en lille fin video fra skønne Rie Elise Larsen, der på fineste vis illustrerer, hvordan du med få midler kan lave din egen uro. Kun fantasien sætter grænser.

 • 26.01.2012

  Photobucket

  Blot til info :-)

  &TRADITION POP-UP SHOP LUKKER FOR DENNE GANG!

  40% PÅ ALLE PRODUKTER
  – så længe lager haves!

  Kom og gør et kup!

  Strandvejen 189 – 2900 Hellerup
  Sidste åbningsdag mandag d. 30 januar 2012

  Butikken har følgende åbningstider:
  Mandag – fredag: 10-18
  Lørdag: 11-14

 • 25.01.2012

  Og jeg skal lige love for, at Kähler har fået forår på min nethinde. I sidste uge bestilte jeg Kählers nye forårsvarer til butikken og i dag har jeg så siddet og downloadet alle deres flotte pressebilleder til vores website. De er bare spot on og får i hvert fald mig til at ville fylde mit hjem op med alle deres skønne vaser og en maaaaasssse friske blomster. Nyd billederne....

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

 • 24.01.2012

  Flere i branchen har udråbt grå til det helt store hit i 2012. Hmm...med (endnu) en gråvejrsdag udenfor lyder det ærligt talt lidt deprimerende. Og selvom disse billeder fra Ikeas blog Livet Hemma er smukke, så skal der nu liiiidt flere farver ind i mit hjem i år.

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

 • 24.01.2012

  Hermed lige lidt 'Therese Sennerholt' fra morgenstunden - så er vi ligesom i gang :-)

  Photobucket

 • 23.01.2012

  På Formland messen havde skønne Louise Roe Alterlyset stående på hendes stand. Og jeg må sige, at eftersom min kæreste og jeg nok brænder en kasse stearinlys fra Ikea i ugen, så kunne man måske overveje alternativer - som tilmed er ualmindeligt smukke og anderledes.

  Lysene er håndstøbte og fremstilles enkeltvis i nogle af de oprindelige forme, som da støberiet startede i 1950. Der kan kun fremstilles et lys pr. form om dagen. Til fremstilling bruges den reneste og mest stabile 100% vegetabilsk stearin fremstillet af palmeolie. Sammen med denne stearin og en nøjsom imprægneret bomuldsvæge med det rigtige antal tråde, sikrer det en langsom og ensartet forbrænding, der er miljø- og allergivenlig.

  Jeg har set lysene på Louisiana, men ved at både Illums Bolighus og Normann Copenhagen også forhandler dem. Og...de er liiiidt i den dyre ende - så er du advaret.

  Photobucket

 • 22.01.2012

  I går talte min kæreste og jeg om, at vi skal være bedre til at sætte pris på de små ting i livet. Glæde os over i dag og i morgen, i stedet for (altid) at måle vores lykke ud fra det store perspektiv. Så i dag nyder jeg en stille, lykkelig stund i min yndlingskrog i køkkenet med stearinlys, min favorit earl grey te, ro og søndagens udgave af JP - Living tillæget læses naturligvis først :-) Jeg håber også, at du nyder søndagen - inden det atter er hverdag.

  Photobucket

 • 19.01.2012

  Nogle gange synes jeg det kan tage mig lidt tid at spotte en tendens indenfor bolig og indretning, medmindre de fleste boligmagasiner udråber det til en tendens. Dog vil jeg sige, at tendensen med trekanter efterhånden er ved at være rimelig tydelig for de fleste. Har lige samlet en række billeder der ligesom slår det fast med syvtommer søm :-) Jeg ved dog ikke helt om jeg er klar på bølgen...endnu...er mere til det enkle og stilrene. Men måske 2012 byder på et 'trekants-item' for mit vedkommende (bruger dig flittigt Stillebens fine notesbøger - så helt umoderne er jeg da ikke :-)

  Billeder er fra Ferm Living, Donna Wilson, Lucky Boy Sunday, Hay og Stilleben.

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

 • 18.01.2012

  Har lige fået fingrene i Tine K Homes nye sommerkatalog og vil lige dele de skønne billeder med jer. Min mor og jeg overvejer kraftigt at tage Tine K ind i vores sortiment i Cahetu, da hun stort set lever op til alle vores krav. God kvalitet, langtidsholdbart design, nordisk stil og skønne billeder - specielt billederne er jo fuldkommen fantastiske, og det er bare så vigtigt på en webshop. Lad mig høre, hvad I siger til billederne og ikke mindst produkterne - kalder det ikke bare på sommer og sol?

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket