25.01.2012

Og jeg skal lige love for, at Kähler har fået forår på min nethinde. I sidste uge bestilte jeg Kählers nye forårsvarer til butikken og i dag har jeg så siddet og downloadet alle deres flotte pressebilleder til vores website. De er bare spot on og får i hvert fald mig til at ville fylde mit hjem op med alle deres skønne vaser og en maaaaasssse friske blomster. Nyd billederne....

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

2 Responses to Friske blomster = forår

  • Louise Gefke
    Louise Gefke on 29.01.2012 at 13:17 said:

    Jeg er helt solgt - de vaser må jeg eje, når I får dem hjem, de er virkelig fine.

  • cahetuliv
    cahetuliv on 30.01.2012 at 11:13 said:

    Ja, jeg er også solgt. Og det er jeg faktisk først blevet efter de har lavet dem i de nye farver :-) Men ja, skønne det er de. Vi får dem i uge 12 :-)

Kommentarer