19.01.2012

Nogle gange synes jeg det kan tage mig lidt tid at spotte en tendens indenfor bolig og indretning, medmindre de fleste boligmagasiner udråber det til en tendens. Dog vil jeg sige, at tendensen med trekanter efterhånden er ved at være rimelig tydelig for de fleste. Har lige samlet en række billeder der ligesom slår det fast med syvtommer søm :-) Jeg ved dog ikke helt om jeg er klar på bølgen...endnu...er mere til det enkle og stilrene. Men måske 2012 byder på et 'trekants-item' for mit vedkommende (bruger dig flittigt Stillebens fine notesbøger - så helt umoderne er jeg da ikke :-)

Billeder er fra Ferm Living, Donna Wilson, Lucky Boy Sunday, Hay og Stilleben.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kommentarer