Arkiv: Februar 2012

 • 27.02.2012

  Læser du Bolig Magasinet så spottede du muligvis en skøn farverig bolig i det seneste nummer. Den tilhører kunstneren Maggie Kempinska, som udover at lave de smukkeste collager også laver kunstprints - som er lidt lettere at betale :-) Og jeg er ret begejstret over, at Cahetu har fået lov til at sælge disse prints. Vi har endnu ikke fået dem hjem, men de burde komme i næste uge signeret og nummeret :-) Jeg glæder mig meget. Tror da helt sikkert, at jeg skal have et op at hænge med det samme - det er nogle skønne farver. Hvad siger du til dem? Like?

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

  Nogle af jer faste læsere vil muligvis have spottet to af printene før i dette blogindlæg.

 • 23.02.2012

  Jeg er vokset op med B&O fjernsyn og anlæg i hjemmet og forbinder det egentlig med et lidt kedeligt og efterhånden umoderne brand. Men... nu har B&O lanceret et nyt subbrand, B&O Play, der bygger på de samme kvaliteter og designværdier, men som henvender sig til en yngre målgruppe (læs: mig). Det positive er samtidig, at det prismæssigt ligger på samme niveau med deres øvrige konkurrenter.

  Det første produkt i serien er den cool bærbare musikafspiller Beolit 12 (til ca. 5500 kr), der er designet af et af de pt hotteste danske designnavne, Cecilie Manz. Beolit 12 kommer i 4 forskellige farver og har alle en cool læderrem til at bære den i. Det mest geniale er nu, at den anvender Apples Airplay-teknologi, der kan bruges til trådløs afspilning af musik fra din ipod, Iphone, Ipad, Mac eller PC. Jeg har endnu ikke selv testet den, men jeg har hørt, at lyden skulle være ret god.

  Måske et summer must-have?? Læs mere på B&O's hjemmeside her

  Beolit 12
  Photobucket

 • 21.02.2012

  Er det bare mig eller er der pludselig lidt forår i luften? Det er længere lyst og varmegraderne har da også taget et pænt skridt op ad. Eller også så er det bare fordi jeg netop har brugt hele formiddagen på at bestille haveting og sommerting til Cahetu.

  Men...da jeg faldt over denne skønne ejendom på bloggen The Style Files, så blev jeg simpelthen nødt til at dele dem med jer.

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

 • 18.02.2012

  Jeg har før skrevet om min forkærlighed for Finn Juhls Poeten - og den er der stadig. Men for nogle uger siden modtog jeg et nyhedsbrev fra webshoppen Designdelicatessen, hvor de præsenterede et nyt fransk mærke kaldet Sentou, der laver sofaer og lænestole. Og jeg troede næsten ikke mine egne øjne. Ligheden er da slående sys I ik? Den største forskel er prisen. Den to personers sofa fra Sentou koster som på billedet 12.999 kr. hvor Poeten kan erhverves for omkring 40.000 kr.

  Photobucket
  Finn Juhl's Poeten

  Photobucket
  Sentou's sofa Coogee

 • 17.02.2012

  Nu lakker min vinterferie på Bornholm mod enden. Og efter en uge med god mad, masser af søvn og liggen på sofaen, lange gåture og gode tanker, så blir det nu også meget godt at komme tilbage på arbejde. Cahetu er jo så stor en del af mit liv og min hverdag, at jeg savner det, når jeg er væk fra det. Meeen...skal nu lige nyde de sidste tre dage på langs. Og dette billede fra By Nords nyeste katalog symboliserer meget godt, hvad de tre dage skal gå med :-) Jeg håber, at I også må få en dejlig afslappende weekend med masser af ro og hygge.

  By Nord ny kollektion 2012

 • 16.02.2012

  Jeg har en svaghed for lækkert papir med lækkert print. Og en svaghed - eller trang - til at notere alle mine ideer ned i lækre notesbøger. Jeg har dem med overalt og noterer alt fra gode adresser, pludselige indfald til Cahetu, ideer til nye feriemål, ting jeg skal huske at gøre, mad jeg har lyst til at lave osv. Så jeg køber en hel del notesbøger og er altid på udkig efter nye. Her er et lille udpluk. Fortæl mig gerne, hvis du kender andre.

  Photobucket
  Fine tynde hæfter fra Minimega

  Photobucket
  De farverige med lækkert omslag fra Bungalow

  Photobucket
  En serie i blå fra Rie Elise Larsen

  Photobucket
  Endnu en fin notesbog fra Rie Elise Larsen

  PhotobucketHelt simpelt fra Hay

 • 15.02.2012

  Som lovet viser jeg her lidt billeder fra mandagens foto-session, hvor stylist Elisabeth Kruse og fotograf Pernille Kaalund kiggede forbi for at skyde en jule-reportage fra min mors hjem. Ugen forinden havde været lidt stressende for os begge. Vi skulle pludselig skaffe juletræ, lave julebag, og pynte hele huset op både ude og inde. OG krydse fingre for, at sneen ville dale. Lørdag fik vi begge total præstationsangst og synes pludselig ikke, at vores evner udi julepyntning var gode nok og seje nok til noget boligmagasin. Og adventskransen var total katastrofe. Vi var derfor noget spændte, da Elisabeth og Pernille dukkede op kl. 9 mandag morgen.

  Men...alle vores fortvivlelser blev gjort til skamme. Selvfølgelig var der en del, der blev forbedret og ændret af Elisabeths kreative hånd, men fundamentet var i orden, og vi kunne ånde lettet op. Dagen blev fantastisk.

  Nedenfor ser du nogle få udpluk af dagen. Jeg har valgt at lave dem sort/hvid for ikke at ødelægge spændingen omkring den rigtige reportage - og vi kan naturligvis endnu ikke afsløre, hvor den bliver bragt. Men jeg kan love jer, at Pernilles professionelle farvebilleder er SÅ smukke. Men dem må I vente med at se til december :-)

  PhotobucketHer er Elisabeth ved at rette an udenfor. Vi var så heldige at sneen dalede ned hele søndag
  og heldigvis blev det liggende til mandag. Det smeltede dog i løbet af
  dagen og derfor var det vigtigt at få taget udendørs billederne fra morgenstunden.

  PhotobucketSoveværelset fik også en grundig gennemgang og vi måtte flere gange ændre
  opstillingen af puder og måden hvorpå sengetæppet faldt. Alt er gennemtænkt
  ned til mindste detalje. Det er i øvrigt hele den nye kollektion fra By Nord,
  vi havde fået lov til at låne.

  Photobucket

  Her er Pernille i gang i køkkenet. Ude på terrassen er der blevet dækket op med
  skind og bordet er dekoreret med horn og fyldt med æbler og valnødder
  - der naturligvis er placeret med stor omhu.

  PhotobucketVores forsøg på en adventskrans bliver lige reddet af Elisabeth.

  PhotobucketHer et billede af vores pakkekalender, som blev ret vellykket, hvis vi selv skal sige det.
  Min skønne tante Anne, som er grafikeren bag Cahetu, hjalp os med at lave de fine pakker.

  PhotobucketJuletræet med sin pynt. Nok lidt svært at se i sort/hvid.
  Men vi holdt det i hvid, sølv og gulv. Alle pakkerne var i hvidt og brunt papir.

  PhotobucketHer bliver der taget et billede fra trappen og op i stuen.

  PhotobucketElisabeth retter de sidste ting på julebordet inden Pernille kan tage
  nærbilleder af bordkort, pynt osv.

  PhotobucketOg til sidst et billede af den hjemmelavede hindbær marmelade,
  som læserne naturligvis får opskriften på.

 • 14.02.2012

  Meget apropos styling, så faldt jeg lige over dette skønne billede i dagens anledning. Glædelig Valentins Dag allesammen - håber I har tilbragt dagen sammen med en I holder af. Jeg selv er flygtet til et lille sort sommerhus på Bornholm med min skønne forlovede - ja selvfølgelig ikke fordi, det er Valentins Dag - mere fordi det var meget tiltrængt.

  Photobucket Billedet af fra den dejlige blog Trendenser

 • 14.02.2012

  I går havde min mor og jeg besøg af den dygtige stylist Elisabeth Kruse og den mindst ligeså kompetente fotograf Pernille Kaalund. De skulle lave en julereportage fra min mors hjem (og mere om det i et andet indlæg - skal bare lige have redigeret billederne). Men det jeg egentlig gerne vil sige i dette indlæg er, hvor imponeret jeg var - og stadig er -  over deres kreativitet, øje for detaljen og evner udi styling. For selvom min mor og jeg havde gjort vores ypperste for at pynte hjemmet smukt op til jul, så flyttede Elisabeth og Pernille på få ting og vupti, så gik det fra smukt til fuldkommen fantastisk. Det tog eksempelvis flere omrokeringer og ændringer før puderne i dobbeltsengen sad helt perfekt og før sengetæppet lå lige som det skulle. Gaverne under træet blev bestemt heller ikke placeret tilfældigt.

  Nå...men jeg faldt over disse skønne billeder af stylisten Tina Hellberg og ville egentlig bare dele dem med jer. Hvis jeg skulle have lavet sådanne opstillinger, ville de med garanti se ekstremt rodede ud....men på en eller anden måde, så gør de det ikke, når stylisten har haft det sidste touch. Voila!

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket

 • 12.02.2012

  Nogle gange kan man godt blive forundret over, at designere af boliginteriør kan blive ved og ved og ved med at finde på nye ting og nye designs. Tag nu eksempelvis en klassiker som et piskeris - der er jo kun så og så mange måder, det kan se ud. Alligevel må jeg bare tage hatten af for Normann Copenhagens seneste bud på et moderne piskeris med et sjovt og legende udtryk. Piskeriset skulle efter sigende komme i butikkerne i slutningen af februar, og jeg glæder mig. Sikke en fornøjelse det bliver at lave en god sovs...eller sauce som min kæreste kalder det!

  P.s. Piskeriset koster 99 kr, og så er det vildt opbevaringsvenligt.

  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket
  Photobucket